• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Allevyn life combi-schuimverband 12,9x12,9cm per 10st.

Meer afbeeldingen

Allevyn life combi-schuimverband 12,9x12,9cm per 10st.

  • Verzenden naar heel Europa en Nederland
  • Persoonlijke klantenservice en besteladvies
  • Vaste voorraad voor vaste klanten
  • Experts in medische disposables
  • Meer dan 331 aangesloten praktijken en klinieken
  • Gratis geautomatiseerd verbruiksadvies bij vast klantaccount
  • Bestel nu en maak een gratis vast klantaccount
€ 63,70 € 69,43
Helaas is bovenstaand product tijdelijk niet op voorraad. Als u nu besteld dan plaatsen wij uw bestelling speciaal in backorder, zodat dit z.s.m. kan worden uitgeleverd. De verwachte nalevertijd is 5 dagen . Backorders kunnen momenteel niet geannuleerd worden, omdat wij dit speciaal voor u bestellen.

Nu besteld, verwachte levering 5 dagen

Voeg toe aan Bestellijst

Allevyn life combi-foamkompres is een nieuw soort schuimverband wat speciaal gebruikt wordt in combinatie met een secundair verband zoals tape, buisverband of compressiezwachtels.


Het combi-foamkompres of combi-schuimverband zorgt voor het beter insluiten van vocht en voorkomt daardoor risico op huidbeschadiging. Door de speciale 5-laags absorberende lagen houdt Allevyn schuimverband 48% meer vocht vast dan Meplix XT. Dit schuimverband zorgt voor verticale absorptie en reduceert het aantal verbandwisselingen.

Details

Allevyn Life bestaat uit 5 lagen: 1. Ondoorzichtige roze folielaag helpt het binnendringen van bacteriën te voorkomen en het wondverband douchebestendig te maken 2. Polyethyleen gaaslaag zorgt voor de structuur en stevigheid van het wondverband 3. Hyperabsorberende, ademende foamlaag met laterale verdeling houdt vocht vast, en vermindert het risico op lekken 4. Een ALLEVYN polyurethaan schuimlaag van 2 mm houdt vocht uit de buurt van de wond en de huid rondom de wond en voert het af naar de absorberende laag 5. De geperforeerde siliconen wondcontactlaag is geschikt voor de kwetsbare huid

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Mepilex schuimverband

Mepilex schuimverband

Vanaf: Excl. BTW: € 37,65 Incl. BTW: € 41,04

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Allevyn life combi-schuimverband 12,9x12,9cm per 10st.

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris