Bovenarm bloeddrukmeter Omron HBP 1300

Bovenarm bloeddrukmeter Omron HBP 1300

€ 345,62

Bloeddrukmeter Omron Pro model bovenarm HBP 1300De Omron bloeddrukmeter HBP 1300 is door zijn robuuste ontwerp met geintegreerde handgreep gemakkelijk overal te gebruiken. De profesionele

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 345,62

Voeg toe aan Bestellijst

Details

Bloeddrukmeter Omron Pro model bovenarm HBP-1300

De Omron bloeddrukmeter HBP-1300 is door zijn robuuste ontwerp met geintegreerde handgreep gemakkelijk overal te gebruiken. De profesionele omron bloeddrukmeter HBP-1300 is specifiek ontworpen voor professioneel gebruik en geeft snel absoluut betrouwbare meetresultaten. Dit is in klinische validaties aangetoond. 

Er is een serie van 5 afwasbare manchetten beschikbaar; van de XS manchet (12-18 cm) tot XL (42-50 cm). De HBP-1300 kan naar keuze met de bijgeleverde netadapter worden gebruikt, maar dankzij het eveneens standaard geleverde oplaadbare battery-pack ook vrij van het lichtnet. De bloeddrukmeter is voorzien van een schokabsorberende behuizing, die hem beschermt tegen beschadigingen door vallen of stoten. 

Zowel oscillometrisch meten als auscultatoir is mogelijk. Het comfort voor de patient is optimaal: de oppompdruk kan desgewenst met de hand worden ingesteld. 

De Accuracy Check functie zorgt voor detectie van onregelmatige hartslag. Op het grote LCD scherm verschijnt een symbool als de patient een zo onregelmatige hartslag heeft dat de meting daardoor onnauwkeurig kan zijn. Inclusief Medium en Large manchet.

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Bovenarm bloeddrukmeter Omron HBP 1300

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden
Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!