Bovenarm bloeddrukmeter Omron HBP 1320

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Bovenarm bloeddrukmeter Omron HBP 1320

€ 295,00

Bloeddrukmeter Omron Pro model bovenarm HBP 1320 De Omron bloeddrukmeter HBP 1300 is door zijn robuuste ontwerp met geintegreerde handgreep gemakkelijk overal te gebruiken. Voldoet aan de Klinische tabel van de DABL lijst en is daarom een professionele bloeddrukmeter, waarbij deze zich gevalideerd conformeert aan de ESH2010 en de AAMI richtlijnen. Iets wat de standaard M6, M3 en andere modellen niet doen. Dit maakt deze bloeddrukmeter nauwkeuriger dan andere meters.

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 295,00

Helaas is bovenstaand product tijdelijk niet op voorraad. Als u nu besteld dan plaatsen wij uw bestelling speciaal in backorder, zodat dit z.s.m. kan worden uitgeleverd. De verwachte nalevertijd is 7 dagen . Backorders kunnen momenteel niet geannuleerd worden, omdat wij dit speciaal voor u bestellen.
Voeg toe aan Bestellijst

Details

Bloeddrukmeter Omron Pro model bovenarm HBP-1320

De Omron bloeddrukmeter HBP-1300 is door zijn robuuste ontwerp met geintegreerde handgreep gemakkelijk overal te gebruiken. De profesionele omron bloeddrukmeter HBP-1300 is specifiek ontworpen voor professioneel gebruik en geeft snel absoluut betrouwbare meetresultaten. Dit is in klinische validaties aangetoond. 

Er is een serie van 5 afwasbare manchetten beschikbaar; van de XS manchet (12-18 cm) tot XL (42-50 cm). De HBP-1320 kan naar keuze met de bijgeleverde netadapter worden gebruikt, maar dankzij het eveneens standaard geleverde oplaadbare battery-pack ook vrij van het lichtnet. De bloeddrukmeter is voorzien van een schokabsorberende behuizing, die hem beschermt tegen beschadigingen door vallen of stoten. 

Zowel oscillometrisch meten als auscultatoir is mogelijk. Het comfort voor de patient is optimaal: de oppompdruk kan desgewenst met de hand worden ingesteld. 

De Accuracy Check functie zorgt voor detectie van onregelmatige hartslag. Op het grote LCD scherm verschijnt een symbool als de patient een zo onregelmatige hartslag heeft dat de meting daardoor onnauwkeurig kan zijn. Inclusief Medium en Large manchet.

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Bovenarm bloeddrukmeter Omron HBP 1320

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden