• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Steriele chirurgische jassen van Molnlycke, Medline en Hartmann Foliodress

Chirurgische jassen, ook wel OK jassen of steriele jassen genoemd, zijn bedoeld voor het beschermen van zowel de patiënt als de drager. Ze zijn, net als bijvoorbeeld chirurgische afdekdoeken en steriele handschoenen, van cruciaal belang om het risico op infecties in de operatiekamer tot een minimum te beperken. Bij Klinimed kunt u chirurgische kleding heel eenvoudig online bestellen. De chirurgische jassen die wij leveren worden geproduceerd door het Amerikaanse Medline, het Duitse Hartmann, het Zweedse Molnlyke en onze huisfabrikant Bastos Viegas, die ook steriele afdekmaterialen vervaardigt. Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod en kies voor kwaliteit die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet!

Lees hier meer over Chirurgische jassen

Over onze chirurgische jassen

De chirurgische jassen die wij leveren zijn geproduceerd conform de EN13795, de Europese Norm voor chirurgisch afdekmateriaal, operatiejassen en clean air suits welke gebruikt worden als medische hulpmiddelen voor patiënten, klinisch personeel en apparatuur. Alle chirurgische kleding wordt met de grootste zorg en aandacht gemaakt en met gebruik van de meest geavanceerde productiemethodes. Alleen op die manier kunnen ze voldoen aan de hoge eisen die in de operatiekamer worden gesteld. OK jassen worden doorgaans vervaardigd uit lichtgewicht non-woven materialen om een optimaal comfort te bieden. Vervolgens zijn deze materialen, afhankelijk van de beschermingsgraad, versterkt met spunlace of een plastic top coating ter bescherming tegen vloeistoffen en/of pathogenen. Kortom, met onze chirurgische jassen voldoet u niet alleen aan de veiligheidseisen, maar bent u ook nog eens verzekerd van een hoogwaardige Europese kwaliteit en een optimaal comfort!

Ons assortiment chirurgische jassen

Klinimed biedt u een uitgebreid assortiment chirurgische jassen, bestaande uit operatiejassen en omlooppakken. De omlooppakken zijn leverbaar in verschillende maten - de operatiejassen ook in verschillende lengtes en beschermingsgraden. Verder vindt u in deze categorie OK maskers (tevens geschikt voor de gevoelige huid!) en bezoekersjassen. Deze laatste hebben een universele maat en bieden bescherming voor patiënten, verplegend personeel en bezoekers op bijvoorbeeld intensive care afdelingen en andere afdelingen met een verhoogd risico.

U kunt het aanbod sorteren op bijvoorbeeld prijs, aanbieding of naam.

Behalve voor chirurgische jassen kunt u ook bij ons terecht voor andere chirurgische disposables, waaronder operatie mutsen en OK procedure trays. Ook leveren wij alle denkbare medische instrumenten en meubilair, verpleegartikelen, verbandmateriaal en nog veel meer.

Chirurgische jas bestellen

Als dé Nederlandse groothandel in medische hulpmiddelen is Klinimed het adres voor al uw chirurgische jassen en overige OK toebehoren. Bestellen doet u heel veilig en gemakkelijk online! U betaalt via de betaalmethode van uw voorkeur en dankzij onze grote voorraad kunnen wij altijd snel leveren. Bestellingen worden twee keer per week verstuurd, op dinsdagen en vrijdagen – u kunt er doorgaans vanuit gaan dat u deze op woensdag of maandag binnen heeft. Voor het plaatsen van spoedopdrachten of het wijzigingen van bestellingen adviseren wij u om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 085-7441446 – op die manier kunnen wij u sneller van dienst zijn. Ook voor een snel antwoord op uw vragen kunt u ons altijd even bellen. Het Klinimed team staat u graag te woord!

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief