Diathermie

Diathermie, diathermie apparatuur en electrochirurgie

Diathermie apparatuur en electrochirurgie wordt ingezet voor het coaguleren en snijden van weefsel en vaten bij ingrepen. Wij leveren aan diverse zelfstandige behandelcentra hoogfrequente electrochirugische handstukken, bi-polaire elektroden (pincetten) en diathermie apparatuur met daarbij onderhoud op locatie.

Lees hier meer over Diathermie

Een diathermie potlood, bi-polaire elektroden en andere hf electrochirurgische handstukken

De keuze voor een hf elektochirurgische instrumenten is afhankelijk van diverse factoren alhoewel wij zelf de neiging zien om meer en meer te kiezen voor bi-polair hebben wij samenwerkingen met grote bekende A merken. Electrochirurgie handstukken zoals monopolaire en bi-polaire elektroden zijn in ons assortiment aanwezig van diverse leveranciers zoals Deroyal, Bbraun, Erbe en anderen. Wij raden aan om in geval van het gebruik van diathermie potloden en andere electrochirugische handstukken gebruik te maken van een goede rookafzuiging. 

Bij KliniMed hebben wij verschillende soorten diathermie apparatuur (Alsatom SU100mpc, Alsatom SU140mpc, erbe vio) en alle toebehoren om veilig te werken. Wij hebbe o.a. de 3M diathermie neutraalplaat, rookafzuiging bij diathermie, disposable diathermiepotloden en nog meer. 

 

Terug naar boven

Nieuwsbrief