• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Diathermie

Diathermie, diathermie apparatuur en electrochirurgie

Diathermie apparatuur en electrochirurgie wordt ingezet voor het coaguleren en snijden van weefsel en vaten bij ingrepen. Wij leveren aan diverse zelfstandige behandelcentra hoogfrequente electrochirugische handstukken, bi-polaire elektroden (pincetten) en diathermie apparatuur met daarbij onderhoud op locatie.

Lees hier meer over Diathermie

Een diathermie potlood, bi-polaire elektroden en andere hf electrochirurgische handstukken

De keuze voor een hf elektochirurgische instrumenten is afhankelijk van diverse factoren alhoewel wij zelf de neiging zien om meer en meer te kiezen voor bi-polair hebben wij samenwerkingen met grote bekende A merken. Electrochirurgie handstukken zoals monopolaire en bi-polaire elektroden zijn in ons assortiment aanwezig van diverse leveranciers zoals Deroyal, Bbraun, Erbe en anderen. Wij raden aan om in geval van het gebruik van diathermie potloden en andere electrochirugische handstukken gebruik te maken van een goede rookafzuiging. 

Bij KliniMed hebben wij verschillende soorten diathermie apparatuur (Alsatom SU100mpc, Alsatom SU140mpc, erbe vio) en alle toebehoren om veilig te werken. Wij hebbe o.a. de 3M diathermie neutraalplaat, rookafzuiging bij diathermie, disposable diathermiepotloden en nog meer. 

 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief