Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Cutisorb absorberend verband 10x20cm per 25st

Cutisorb absorberend verband 10x20cm per 25st

€ 26,01

Cutisorb absorberend verband 10x20cm per 25st.
De wond en huidvriendelijkheid van een absorberend verband en het comfort voor de patient, wordt in belangrijke mate bepaald door de kwaliteit van de diverse lagen waaruit het verband is opgebouwd.

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 26,01

Details

De wond- en huidvriendelijkheid van een absorberend verband en het comfort voor de patient, wordt in belangrijke mate bepaald door de kwaliteit van de diverse lagen waaruit het verband is opgebouwd. Het verband moet bovendien in staat zijn het wondvocht van extreem vochtafgevende wonden op te nemen, zonder door te lekken. Cutisorb absorberend verband voldoet aan deze hoge kwaliteitseisen. Toepassingen: Cutisorb is bij uitstek geschikt voor de behandeling van matig tot veel vochtafgevende, al dan niet geinfecteerde wonden. Overige toepassingen: Als postoperatief wondverband, als afdekkend verband bij de behandeling van diepe wonden (al da niet in combinatie met Cutisoft)

 

Cutisorb absorberend verband.

De cutisorb absorberende wondverbanden zijn gemaakt voor het afdekken van exsuderende wonden met veel of weinig vocht. Het wondkussen van Cutisorb bestaat uit een laag geperforeerde film die niet verkleeft aan de wond. Het cutisorb wondkussen bestaat uit een zachte hydrofobische non-woven laag. Het dikke Cutisorb wondkompres zorgt voor een goede polsterende werking en beschermt de wond tegen druk en stoten. De hydrofobische non woven laag voorkomt doorlekken van wondvocht en voorkomt daarbij onnodige verbandwisselingen. Kortom zoekt u een goed absorberend verband die de wond goed beschermt dan bent u met cutisorb absorberend wondverband een stuk verder.

  • niet verklevende geperforeerde filmlaag aan wondzijde 
  • hoog absorberend wondkussen 
  • hydrofobische achterlaag; voorkomt doorlekken wondvocht 
  • dikte kompres voor goede polsterwerking 
  • steriel

Toepassing:
voor matig tot veel vochtafgevende wonden zoals:

  • gehechte wonden 
  • snij- en schaafwonden 
  • kleine brandwonden

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee
Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!