• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Bloedlancetten en prikpennen

Prikpen voor het prikken en meten van uw glucose

Als u uw bloedsuiker wilt bepalen zult u gebruik moeten maken van een prikpen. Bij elke bloedsuikermeter wordt eigenlijk standaard een prikpen meegeleverd. In het geval dat u een andere prikpen wilt hebben of dat uw huidige stuk is hebben wij voor u zeker een aantal suggesties. 

Lees hier meer over Bloedlancetten en prikpennen

Prikpennen, lancetten voor prikpennen, bloedlancetten wat heeft u nodig?

Prikpennen maken gebruik van een klein naaldje een zogenoemd lancet. De meeste prikpennen hebben voor hun prikpen een specifieke lancet. In ons assortiment vindt u verschillende merken prikpennen en lancetten, zodat u meestal er wel uit kan komen. Wij raden gebruikers van prikpennen aan te kijken naar een zo klein en fijn mogelijk naaldje, want dit doet namelijk het minste pijn.

Waar kunt u het beste uw prikpen plaatsen?

Prikken doet u natuurlijk in de middel, ringvinger of de pink jarenlang doet u het waarschijnlijk al toch vragen wij u om niet in de top van uw vinger te prikken. Het kan namelijk wel eens een beetje ongevoelig worden. Uit de middelvinger, ringvinger of pink kunt u een redelijk goede druppel krijgen.

 

Terug naar boven

Merk

  • Roche (1)

Bepaling

  • Glucose (1)
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief