• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Hemocue cuvetten

Hemocue cuvetten bestellen

Hemocue cuvetten worden gebruikt voor het bepalen van hemoglobine of glucose met behulp van een Hemocue analyzer. Hemocue cuvetten hebben een exact opname volume en reagentia in de Hemocue cuvettes. Daarmee word de meest hoogwaardige meting weggezet met uitzondering van een bloedgas analyse in het klinisch laboratorium. Hemocue cuvetten kunt u bestellen voor de HB 201+ en de HB 301.

Lees hier meer over Hemocue cuvetten

De Hemocue HB 301 is in vergelijking met de HB 201+ ruim 50 seconden sneller en daarbij kunt u de Hemocue cuvetten in potjes opslaan tussen de 10 en 40 graden in plaats van tussen de 15 en 35 graden. 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief