Urinestrips

Voor kwalitatief hoogwaardige urinetesten voor professioneel gebruik bent u bij Klinimed aan het juiste adres! Wij leveren uitsluitend de meest betrouwbare urinetesten en urine teststrips, van erkende merken als Roche, Siemens, Orion Diagnostica en Medi-Test. Snel geleverd, tegen scherpe prijzen. Bekijk ons uitgebreide assortiment online!

Lees hier meer over Urinestrips

Over urinestrips

Het testen van de urine behoort tot een van de meest non-invasieve methodes om afwijkingen, aandoeningen en ziektes vast te stellen. De ontwikkelingen van de laatste jaren hebben ervoor gezorgd dat we steeds meer informatie uit urinetests kunnen halen, waardoor bloedprikken minder vaak nodig is. Urinetests worden gebruikt voor het bepalen van waarden. Bijvoorbeeld bij het vermoeden van urineweginfecties of cystitis. Doorgaans wordt er onderscheid gemaakt tussen eenvoudige urinetests die de aanwezigheid van bepaalde stoffen in de urine kunnen vaststellen, en urinetests die in staat zijn om de exacte hoeveelheid van één of meerdere stoffen in de urine te meten. Zelfs met zeer eenvoudige urinestrips kunt u bijvoorbeeld de hoeveelheid witte bloedcellen en nitriet bepalen. Ook voor het testen op de aanwezigheid van eiwitten in de urine zijn urinestrips verkrijgbaar.

Ons assortiment urinestrips

Het urinestrips assortiment van Klinimed biedt voor elke waarde de meest betrouwbare testoplossing. We hebben specifieke tests die één bepaalde waarde meten, zoals de Accu-Chek Ketur strips; deze zijn speciaal ontwikkeld voor het vaststellen van ketonen in de urine. Maar we hebben ook diverse urineteststrips die meerdere waarden tegelijk kunnen bepalen. Neem nu bijvoorbeeld de Roche Combur 7 urineteststrips; deze meten pH, eiwit, glucose, leucocyten, nitriet, bloed en ketonen.
Daarnaast leveren wij diverse urineteststrips van Medi-Test en Siemens. Verder kunt u bij ons terecht voor urinebekers, faeces opvangpotjes, afleeskaarten, dipslides en een broedstoof voor dipslides.

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare analyzer voor urinetests? Wij hebben diverse urineanalyzers in het assortiment, welke tegen verrassend gunstige prijzen geleverd kunnen worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Alle producten in onze webshop zijn voorzien van gedetailleerde productomschrijvingen met informatie over toepassingen en gebruik. Daarbij ziet u direct of wij het betreffende product op voorraad hebben. Dat is wel zo prettig!

Uiteraard leveren wij nog veel meer medische hulpmiddelen op het gebied van onderzoek en behandeling. Hierbij kunt u denken aan onder andere bloedsuikerstrips, bloedlancetten en prikpennen, injectienaalden en vacutainer buizen en bloedafname producten, maar ook aan zwangerschapstesten, echo printpapier en ultrageluidsgel.

Urine teststrips bestellen

Alle urinetests, urine teststrips en toebehoren in het Klinimed assortiment kunt u heel gemakkelijk en snel online bestellen, op het moment dat het u het beste uitkomt. Daarbij profiteert u altijd van een veilige transactie en een snelle levering. Ook onze service laat niets te wensen over. Voor deskundig advies kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop. Bestellingen worden bij ons standaard op dinsdagen en vrijdagen verzonden. Indien u een spoedbestelling wilt plaatsen of een bestelling wilt wijzigen, raden wij u aan om even telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Op die manier kunnen wij u namelijk sneller van dienst zijn. Bel ons gerust op telefoonnummer 085-7441446, we helpen u graag!

Terug naar boven

Nieuwsbrief