Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

ECG apparaat 12 leads Mortara Eli 230

ECG apparaat 12 leads Mortara Eli 230

€ 1.830,94

ECG apparaat Eli 230 van Mortara. Dit ECG apparaat wordt geleverd met interpretatie. Het Eli 230 ECG apparaat is de ideale ECG voor wie niet al te ingewikkeld wilt doen. De ELI™ 230 elektrocardiograaf

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 1.830,94

Voeg toe aan Bestellijst

Details

ECG apparaat Eli 230 van Mortara. Dit ECG apparaat wordt geleverd met interpretatie. 

Het Eli 230 ECG apparaat is de ideale ECG voor wie niet al te ingewikkeld wilt doen. 

De ELI™ 230 elektrocardiograaf biedt volledige functionaliteit in een draagbare, compacte unit. Eenvoudig in gebruik is de ELI 230 een volwaardige cardiograaf, compromisloos naar signaalkwaliteit, accuratesse en betrouwbare ECG interpretatie, afdrukken op A4 formaat en veel meer. Hoge resolutie kleuren display geeft een heldere weergave vooraf van alle 12 ECG- afleidingen en bij het bekijken van het opgenomen ECG. 

Mortara VERITAS rust-ECG
interpretatie algoritme
Het internationaal erkende Mortara rust ECG interpretatie algoritme met criteria voor volwassen en kinderen biedt een stille ‚second opinion‘ voor ECG interpretatie 

De ELI 230 biedt de keuze tussen de AM12™ acquisitie module of de innovatieve WAM™ draadloze acquisitie module, beide met verwisselbare elektrodedraden en afstandsbediening, met knoppen voor ECG opname en ritmestroken. De ELI 230 selecteert en toont automatisch de Beste 10 seconden van het ECG signaal uit de 1-minuut full disclosure buffer, waarmee de onderzoekstijd wordt teruggebracht en de behoefte om een nieuw ECG op te nemen verdwijnt. Standaard wordt het ECG apparaat van mortara geleverd met het AM12 module.

Mortara technologie biedt volledige diagnostische ECG kwaliteit met een ongekend hoge samplesnelheid van 40.000 samples per seconde per kanaal, een voordeel voor nauwkeurige pacemaker detectie.

Let op het apparaat wordt standaard geleverd zonder draagtas.

Extra informatie

Aanbieding
N/B
Levertijd
N/B
Merk
N/B

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
ECG apparaat 12 leads Mortara Eli 230

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden
Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!