Exergen Tat 5000 Voorhoofd temperatuursensor

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Exergen Tat 5000 Voorhoofd temperatuursensor

€ 495,00

Het beste alternatief voor een oorthermometer is Temporale Artery Thermometry. Exergen heeft in samenwerking met grootheden zoals GE Healthcare de TAT5000 ontwikkeld, omdat er veel vraag is naar een hygienische en betrouwbaardere meetmethode voor het opnemen van de temperatuur. De Temperatuur word bepaald door bij de slaapslagader deze via infrarood op te nemen. Dit maakt de TAT5000 niet een standaard IR thermometer, maar 1 die nauwkeurig is en al veel wordt ingezet. De TAT5000 is voorzien van een anti microbiele coating bestaande uit zilver ionen en is deze tevens eenvoudig schoon te maken.

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 495,00

Helaas is bovenstaand product tijdelijk niet op voorraad. Als u nu besteld dan plaatsen wij uw bestelling speciaal in backorder, zodat dit z.s.m. kan worden uitgeleverd. De verwachte nalevertijd is 2 weken . Backorders kunnen momenteel niet geannuleerd worden, omdat wij dit speciaal voor u bestellen.
Voeg toe aan Bestellijst

Details

Deze methode voor temperatuurbeoordeling geeft aantoonbaar betere resultaten en verlaagt de kosten door op een non-invasieve wijze de lichaamstemperatuur te meten met een klinische nauwkeurigheid die via geen enkeleandere methode kan worden bereikt.

Extra informatie

Aanbieding
Ja
Levertijd
Nee
Merk
Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Exergen Tat 5000 Voorhoofd temperatuursensor

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden