Handdesinfectiemiddel Desderman Pure 100ml per stuk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Handdesinfectiemiddel Desderman Pure 100ml per stuk

€ 5,79

Desderman pure is een medisch handdesinfectans en is voorzien van N nummer en registratie bij het Ctgb. Dit desinfectiemiddel werkt tegen virussen zoals het Norovirus en is werkzaam binnen slechts 15 seconden. Deze handdesinfectans is geur- en kleurstoffenvrij en is ideaal te gebruiken voor mensen met bijvoorbeeld allergie hiervoor. Er zitten moisturizers (terugvetters) in de Desderman Pure handdesinfectie om uitdroging van de handen te voorkomen. Dit desinfectiemiddel is tevens geschikt als pre-operatief handdesinfectiemiddel en voldoet aan de prEN12791 binnen de 90 seconden grens.

Hygienische desinfectie van de handen binnen 30 seconden
Pre-operatieve desinfectie van de handen binnen 90 seconden
Op basis van Ethanol met huidvriendelijke terugvetter (de voorkeur onder tandartsen die het meest desinfecteren in de zorg)

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 5,79

Voeg toe aan Bestellijst

Details

Chirurgische handdesinfectie is niet wat elk desinfectiemiddel kan aantonen. Hiervoor dient het desinfectiemiddel effectief te zijn binnen 90 seconden onder strikte voorwaarden van de EN12791 norm. Met de hydraterende stoffen en hoog percentage aan terugvetters is dit een ideaal verzachtend middel om de huidverzorging en -bescherming te waarborgen. Desderman Pure is werkzaam tegen bacterien zoals MRSA, schimmels en virussen zoals het Norovirus, HIV en HBV. Deze is ook effectief gebleken tegen de veroorzaker van de Q-koorts Coxiella Burnetii. Dit is een uitstekend middel met een breed werkingsspectrum. Desderman pure handdesinfectie wordt gebruikt om besmettingen te voorkomen met bijvoorbeeld het coronavirus. Wij bevelen sowieso strikte hygiene maatregelen aan met infectieziekten. Als ziekenhuis desinfectiemiddel is dit bij uitstek geschikt voor isolatieverpleging.

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Handdesinfectiemiddel Desderman Pure 100ml per stuk

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden