Steriele latex handschoenen

Chirurgische en steriele latex handschoenen bieden de hoogste comfort en veiligheid bij ingrepen.

Hier kunt u steriele latex handschoenen kopen. Per 50 paar verpakt. De steriele handschoenen zijn van bekende merken en namen zoals de Biogel steriele handschoenen en de Gammex operatiehandschoen. Daarnaast kunt u ook flink kosten besparen met handschoenen van de Duitse fabrikant van de merken Hartmann.

Non latex steriele handschoenen

In onze 'OK range' treft u dan ook handschoenen die gefabriceerd zijn van Isopreen, Neopreen en Polyisopreen. Zo worden latexallergische reacties voorkomen. De latexvrije, steriele handschoenen kennen een fijne tastzin. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te trekken. 

Biogel steriele handschoenen

Een begrip onder operatieteams en artsen. Dat is de steriele Biogel handschoenenlijn. Deze zijn voorzien van een speciale polymeer coating, heeft een superieure tastzin en gaan tot 3,5 keer minder snel stuk dan menig andere chirurgische handschoen. De speciale Biogel coating zorgt ervoor dat deze gemakkelijk aan te trekken zijn. En ze hebben met een AQL kwaliteitsniveau van 0.65 het hoogste prestatieniveau in de markt. 

Double gloving met Biogel handschoenen

Veilig opereren staat voorop. Zowel voor de patient, als ook voor u als operateur. Het speciale Biogel Perforator Indicator Systeem detecteert tot 97% van alle perforaties en zorgt ervoor dat niet alleen infectierisico voorkomen wordt, als ook uw veiligheid beter gewaarborgd wordt. Uw handen zijn immers uw instrumenten. Met Biogel steriele handschoenen haalt u het beste in huis. Hoe gaat dat in zijn werk? kijk hier eens of op de site van Molnlycke

 

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!