• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Chirurgische handschoenen steriel latex- en latexvrije

Chirurgische en steriele latex handschoenen bieden het hoogste comfort en een optimale veiligheid bij (chirurgische) ingrepen. Als dé medische groothandel van Nederland levert Klinimed u een zeer uitgebreid assortiment steriele latex en latexvrije handschoenen, welke eenvoudig online te bestellen zijn. U heeft daarbij de keuze uit diverse bekende merken. Zo leveren wij onder handschoenen van Mölnlycke, Protexis en Gammex. Daarnaast kunt u flink kosten besparen met Peha-taft OK-handschoenen van de Duitse fabrikant Hartmann. De meeste steriele handschoenen zijn per 50 paar verpakt. Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod!

Lees hier meer over Chirurgische handschoenen

Ons assortiment steriele latex en latexvrije handschoenen

Klinimed biedt u een indrukwekkend assortiment steriele latex handschoenen. Hieronder hebben wij een aantal verschillende mogelijkheden voor u uitgelicht:

Biogel steriele latex handschoenen (poedervrij)

De steriele Biogel handschoenenlijn is een begrip onder operatieteams en artsen. Deze Biogel steriele latex handschoenen van de toonaangevende Zweedse fabrikant Mölnlycke hebben een superieure tastzin en gaan tot 3,5 keer minder snel stuk dan de meeste andere chirurgische handschoenen. Deze handschoenen zijn niet gepoederd maar zijn voorzien van een speciale Biogel coating aan de binnenzijde, welke ervoor zorgt dat de handschoenen bijzonder gemakkelijk aan te trekken zijn. En ze hebben met een AQL kwaliteitsniveau van 0.65 het hoogste prestatieniveau in de markt.

Double gloving met Biogel handschoenen

Veilig opereren staat voorop, zowel voor de patiënt als voor de chirurg. Biogel heeft diverse handschoenen die speciaal zijn vervaardigd voor double gloving. Het speciale Biogel Perforator Indicator Systeem is in staat om tot 97% van alle perforaties te detecteren. Hierdoor wordt het risico op infecties tot een minimum beperkt en blijft ook uw eigen veiligheid gewaarborgd. Met Biogel steriele handschoenen haalt u het beste in huis. Voor meer informatie met betrekking tot double gloving verwijzen wij u naar de website van Mölnlycke. Bekijk ook deze instructievideo over het aantrekken van dubbele Biogel handschoenen.

Latexvrije steriele handschoenen

Steriele latex handschoenen verdienen in veel gevallen de voorkeur, maar omdat latex allergieën regelmatig voorkomen is het raadzaam om ook altijd latexvrije steriele handschoenen op voorraad te hebben. U heeft daarbij de keuze uit steriele handschoenen die vervaardigd zijn van isopreen, neopreen en/of polyisopreen. Denk bijvoorbeeld aan de latexvrije Biogel Skinsense handschoenen. Deze latexvrije steriele handschoenen zijn gemakkelijk aan te trekken en kennen een bijzonder fijne tastzin. Een economisch alternatief voor Biogel Skinsense zijn de Ansell PI Hybrid latexvrije steriele handschoenen; deze zijn vervaardigd uit een mix van neopreen en polyisopreen en bieden een optimaal comfort, zonder te compenseren op gevoeligheid.
Indien u behoefte heeft aan latexvrije handschoenen voor ingrepen waarbij extra gevoel nodig is (zoals neurologie en vaatchirurgie) kunt u de Protexis PI Micro handschoenen proberen. Deze zijn vervaardigd uit polyisopreen en zijn nog fijngevoeliger dan de latex-variant.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van medische nitril handschoenen.

Welke maat handschoenen heb ik nodig?

Voor het bepalen van de juiste maat handschoenen kunt u uw handpalm van links naar rechts opmeten. Het aantal centimeters geeft de maat aan.

  • X Small: 7 centimeter
  • Small: 8 centimeter
  • Medium: 9 centimeter
  • Large: 10 centimeter
  • X Large: 11 centimeter
  • 2X Large: 12 centimeter

Zit u tussen twee maten in? Dan kunt u het beste de kleinste maat kiezen. Op die manier weet u zeker dat de handschoenen goed aansluiten.

Steriele latexvrije of latex handschoenen online bestellen

Wanneer u de juiste steriele latex handschoenen (of latexvrije handschoenen) heeft gevonden, dan is bestellen zo geregeld. U profiteert bij Klinimed altijd van de beste service! Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij doorgaans snel leveren. Heeft u nog vragen over steriele latex handschoenen of over andere beschermende kleding voor medische doeleinden? Neemt u dan even contact op met de klantenservice van Klinimed. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief