• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Huid- en wondreiniging - Medische Artikelen kopen?

Zowel in de zorgsector als in andere sectoren is het van essentieel belang om snel en adequaat te kunnen handelen in het geval van ongevallen. Een goede voorbereiding vraagt onder andere om het aanleggen van een voorraad producten op het gebied van huid- en wondreiniging. Bij Klinimed bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij bieden een ruim aanbod op het gebied van huid- en wondreinigingsmiddelen, welke u veilig en gemakkelijk online kunt bestellen.

Lees hier meer over Huid- en wondreiniging

Het belang van een goede wondreiniging

De menselijke afweer (immuniteit) tegen ziekteverwekkers (pathogenen) wordt doorgaans onderverdeeld in drie barrières: de huid, de slijmvliezen en zuur en het immuunsysteem. De huid is dus de eerste barrière. De talg die door de huid wordt afgescheiden creëert een waterafstotend laagje dat over het algemeen goed bestand is tegen schadelijke micro-organismen. Wanneer men echter bijt-, snij- of schaafwonden oploopt, of de huid op een andere manier beschadigd raakt, kunnen pathogenen gemakkelijk door de eerste barrière heen dringen. Dit kan niet alleen resulteren in infecties van de verwonding zelf, maar ook in sepsis of ziekte – welke ernstige gevolgen kunnen hebben. Het is daarom van belang om dergelijke verwondingen zo snel mogelijk te reinigen en indien mogelijk te ontsmetten. De meest veilige en efficiënte manier om dit te doen is met behulp van professionele huid- en wondreinigingsmiddelen. Veel van deze producten zijn ontwikkeld om tevens een optimale wondgenezing te stimuleren.

Ons huid- en wondreiniging assortiment

Klinimed biedt u een uitgebreid assortiment producten op het gebied van huid- en wondreiniging, met onder andere huiddesinfectiemiddel en alcoholdoekjes. Deze zijn geschikt voor het behandelen van wonden, maar ook om de huid voor te bereiden op injecties, bloedafname, biopten en kleine chirurgische ingrepen. Wij leveren uitsluitend reiniging- en ontsmettingsmiddelen van gerenommeerde merken zoals Bode Chemie en Comed; op die manier kunnen wij namelijk altijd een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Behalve voor huid- en wondreinigingsmiddelen kunt u ook bij ons terecht voor andere producten op het gebied van infectie preventie. Hierbij kunt u denken aan handzeep, sterilisatie verpakkingen en steriele handschoenen.

Artikelen voor huid- en wondreiniging online bestellen

Bij Klinimed kunt u al uw producten op het gebied van huid- en wondreiniging heel eenvoudig online bestellen. U profiteert daarbij altijd van een snelle levering en een prima service. Heeft u vragen over ons assortiment of komt u ergens niet uit? Neem dan even contact op met de klantenservice van Klinimed. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief