• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

De juiste medische reiniging en desinfectie materialen voor uw instrumentarium

Instrumenten reiniging en desinfectiemateriaal

Voor de ontsmetting van medische instrumenten van metaal en kunststof hebben wij een compleet assortiment van de fabrikant Ecolab. Denk bijvoorbeeld aan Sekusept een eenvoudige zeer krachtige instrumentenreiniger die ook bij sterke vervuiling goed werkt. Daarbij ook makkelijk doseerbaar voorzien van de juiste werkingspectra voor de pathogenen en bacterieen die veelvuldig voorkomen.

Lees hier meer over Instrumentenreiniging

Instrumentendoos en accessoires

Na het desinfecteren en steriliseren wilt u uw instrumenten natuurlijk zo goed en schoon mogelijk bewaren met onze aluminium instrumentendozen is het mogelijk complete instrumentensetjes hygienisch op te bergen. Voorkom besmetting en houd alles lekker steriel door te werken met de juiste hulpmiddelen zoals Sekusept plus, Gigasept, Sekusept en onze instrumentendoosjes.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief