MRSA Jassen - verpleegschorten

MRSA Jassen worden gebruikt bij strikte isolatie

Let op: vanwege grote leveringstekorten zijn onze schorten alleen nog ter beschikking gesteld aan zorginstellingen en huisartsenpraktijken. De bestellingen van deze middelen hebben vanwege het grote leveringstekort tijdelijk een langere levertijd.

Protectieschorten, isolatieschorten, verpleegschorten of protectiejassen dienen allemaal een doel beschermen, maar wat is nou de juiste bescherming bij MRSA en bij Cytostatica en bij ESBL? Hier kunt u  MRSA Jassen kopen bij MRSA besmettingen en ook voor ESBL en Cytostatica bieden wij de juiste bescherming. 

Lees hier meer over MRSA Jassen - verpleegschorten

MRSA schorten kopen? bij ons kunt u MRSA isolatieschorten, ook wel overschorten genoemd, vinden en ook ander MRSA beschermende kleding zoals bijvoorbeeld MRSA maskers. Een Isolatieschort is een speciaal schort geschikt om de drager te beschermen tegen allerlei zaken. Wij hebben twee verschillende isolatieschorten. 1 met een ondoordringbare plastic coating (bij vocht bijvoorbeeld bij als isolatieschort cytostatica en tegen MRSA) en 1 zonder plastic coating.

Het Isolatieschort van klinimed wordt gefabriceerd door de fabrikant Medline.

Wij adviseren de richtlijnen van uw instelling altijd te volgen en daarbij de nodige protocollen te gebruiken in de verzorging van de patient. Ook de richtlijnen van de WIP zijn van cruciaal belang. 

http://www.rivm.nl/Onderwerpen/W/Werkgroep_Infectie_Preventie_WIP

http://www.mrsa-net.nl/nl/personeel

  1. U dient bij de behandeling, verpleging of verzorging van de patiënt het volgende te dragen:
    • Handschoenen
    • Beschermende kleding met lange mouwen en manchet (overschort)
    • Chirurgisch mond-neus-masker
    • Hoofdbedekking (muts)

Terug naar boven

Nieuwsbrief