Steriele latex- en latexvrije handschoenen

Chirurgische en steriele latex handschoenen bieden het hoogste comfort en een optimale veiligheid bij (chirurgische) ingrepen. Als dé medische groothandel van Nederland levert Klinimed u een zeer uitgebreid assortiment steriele latex handschoenen, welke eenvoudig online te bestellen zijn. U heeft daarbij de keuze uit diverse bekende merken. Zo leveren wij onder handschoenen van Biogel en Gammex. Daarnaast kunt u flink kosten besparen met handschoenen van de Duitse fabrikant merken Hartmann. De meeste steriele handschoenen zijn per 50 paar verpakt.

Lees hier meer over Steriele handschoenen

Ons assortiment steriele latex handschoenen

Klinimed biedt u een indrukwekkend assortiment steriele latex handschoenen. Hieronder hebben wij de verschillende mogelijkheden voor u uitgelicht:

Biogel steriele latex handschoenen

De steriele Biogel handschoenenlijn is een begrip onder operatieteams en artsen. Deze steriele latex handschoenen zijn voorzien van een speciale polymeer coating, hebben een superieure tastzin en gaan tot 3,5 keer minder snel stuk dan menig andere chirurgische handschoen. De speciale Biogel coating aan de binnenzijde zorgt ervoor dat de handschoenen bijzonder gemakkelijk aan te trekken zijn. En ze hebben met een AQL kwaliteitsniveau van 0.65 het hoogste prestatieniveau in de markt.

Double gloving met Biogel handschoenen

Veilig opereren staat voorop, zowel voor de patiënt als voor de chirurg. Biogel heeft diverse handschoenen die speciaal zijn vervaardigd voor double gloving. Het speciale Biogel Perforator Indicator Systeem detecteert tot 97% van alle perforaties. Hierdoor wordt het risico op infecties tot een minimum beperkt en blijft ook uw eigen veiligheid gewaarborgd. Met Biogel steriele handschoenen haalt u het beste in huis. Voor meer informatie met betrekking tot double gloving verwijzen wij u naar de website van Mölnlycke. Bekijk ook deze instructievideo over het aantrekken van dubbele Biogel handschoenen.

Latexvrije steriele handschoenen

Steriele latex handschoenen verdienen in veel gevallen de voorkeur, maar omdat latex allergieën regelmatig voorkomen is het raadzaam om ook altijd latexvrije steriele handschoenen op voorraad te hebben. U heeft daarbij de keuze uit steriele handschoenen die vervaardigd zijn van Isopreen, Neopreen en Polyisopreen. Deze latexvrije steriele handschoenen zijn gemakkelijk aan te trekken en kennen een bijzonder fijne tastzin.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor nitril handschoenen.

Steriele latex handschoenen online bestellen

Wanneer u de juiste steriele latex handschoenen (of latexvrije handschoenen) heeft gevonden, dan is bestellen zo geregeld. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij doorgaans snel leveren. Heeft u nog vragen over steriele latex handschoenen of over andere beschermende kleding voor medische doeleinden? Neemt u dan even contact op met de klantenservice van Klinimed. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Terug naar boven

Nieuwsbrief