Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Steriele handschoenen

Chirurgische en steriele handschoenen bieden de hoogste comfort en veiligheid bij ingrepen.

Hier kunt u steriele handschoenen kopen die per 50 paar verpakt zijn van bekende merken en namen zoals de Biogel steriele handschoenen en de Gammex operatiehandschoen. Daarnaast kunt u ook flink kosten besparen met handschoenen van de Duitse fabrikant van de merken Hartmann.

non latex steriele handschoenen

In ons OK range treft u dan ook handschoenen die gefabriceerd zijn van Isopreen, Neopreen en polyisopreen om zo latex allergische reacties te voorkomen. De latexvrije steriele handschoenen kennen een fijne tastzin en zijn ook gemakkelijk aan te trekken. 

Biogel steriele handschoenen

Een begrip onder operatieteams en artsen is de steriele biogel handschoenen lijn, welke voorzien van een speciale polymeer coating een superieure tastzin heeft en tot 3,5 keer minder snel stuk gaat dan menig andere chirurgische handschoen. De speciale biogel coating zorgt ervoor dat deze makkelijk aan te trekken zijn en hebben met een AQL (kwaliteitsniveau van 0.65 het hoogste prestatie niveau in de markt. 

Double gloving met Biogel handschoenen

Veilig opereren staat voorop, zowel voor de patient, maar ook voor u als operateur. Het speciale biogel perforator indicator systeem detecteert tot 97% van alle perforaties en zorgt ervoor dat niet alleen infectie risico voorkomen wordt, maar ook uw veiligheid beter gewaarborgd wordt. Uw handen zijn immers uw instrumenten met Biogel steriele handschoenen haalt u het beste in huis. Hoe gaat dat in zijn werk? kijk hier eens of op de site van Molnlycke

 

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!