Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

ECG elektroden, ECG gel, ECG papier voor onderzoek

Alle ECG benodigdheden op 1 plek

Het maken van een ElectroCardioGram doet men met behulp van ECG Elektroden. Deze leiden met behulp van elektrische seintjes een signaal terug naar het ECG apparaat waarmee een beeld van uw hartslag geschreven en gemeten wordt. 

De voordeligste ECG elektroden?

De meest voordelige ECG plakkers zijn diegene die een goed signaal geven en de interpretatie van een ECG scan duidelijk maken. Wij raden het gebruik van krokodillenbekjes dat ook af, omdat deze i.c.m. opgedroogde geleidingsgel niet altijd het beste signaal geven. Daarom raden wij de AMBU  elektroden  aan.

Een ECG afnemen is aanbevolen bij verdenking op AF, Bradycardie, Angina pectoris en het vastleggen van een ritmestoornis wanneer de patient last heeft van klachten. Wij raden aan altijd gebruik te maken van een Cardiograaf met interpretatie, omdat deze volgens onderzoek zorgt voor een hogere nauwkeurigheid bij het bepalen van het ziektebeeld. Het helpt om nauwkeuriger een beeld te bepalen bij gemiddeld 1 op de 5 ECG onderzoeken.

Hoe moet je ECG elektroden plaatsen

12 leads ecg aanleggen

Het juist aanleggen van ECG elektroden is een belangrijke handeling. Wij kunnen je van alles erover vertellen, maar beelden zeggen meer dan duizend woorden. Zie hier van het RAV een handig filmpje!

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!