Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Injectiespuiten

Injectiespuiten van de merken Becton Dickinson, Terumo en Bbraun. Klinimed heeft een ruim assortiment aan injectiespuiten met naald, griepvaccinatie veiligheidsnaalden, injectienaalden, insulinespuitjes, veiligheidsspuiten en infuusnaalden. De injectiespuiten en injectienaalden uit ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit. 

  • latex en siliconenvrij
  • per stuk steriel verpakt
  • injectienaalden zijn drievlaks m.b.v. een high tech laser geslepen
  • Veiligheidsnaalden geschikt voor de griepvaccinatie conform de Europese regelgeving

Naast natuurlijk alle bovenstaande superlatieven maken de injectiespuiten van BD het nog gekker. Specifiek met het oog op MVO is gekozen om te werken met de nieuwe lijn Emerald injectiespuiten. Bespaart u ook graag het milieu? koop dan een Emerald injectiespuit. 

Klinimed heeft naast de standaard injectienaalden ook speciale injectienaalden voor het toedienen van influenza vaccins. Deze zogenoemde griepvaccinatie naalden zijn naalden die wij altijd ruim in voorraad hebben.

Voor het toedienen van de influenzavaccins wordt door de fabrikanten van deze vaccins een tweetal veiligheidsnaalden geadviseerd waar u gebruik van kunt maken (zie onder). Dit zijn injectienaalden waar een beschermkapje aan de naald vast zit. Het veiligheidsmechanisme is bij deze naalden een geïntegreerd deel van de naald en is met één hand over de naald te klikken. De influenzavaccins die in campagnejaar 2016/2017 worden geleverd zijn Vaxigrip en Influvac. De fabrikanten hebben opgegeven welke veiligheidsnaalden in ieder geval passen op deze influenzavaccins:

03202_1
Terumo surguard2
 
BD Eclipse veilige injectienaald (BD)
Terumo Surguard2 veilige injectienaald (Terumo)

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!