Inhalatie trainer dosisaerosol

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Inhalatie trainer dosisaerosol

De dosis aerosol inhalatie trainer helpt het op de juiste manier inhaleren van de dosisaerosol. Met een te lage inhalatie flow wordt er te weinig geinhaleerd. Met een te sterke inhalatie slaat

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 10,51

Helaas is bovenstaand product tijdelijk niet op voorraad. Als u nu besteld dan plaatsen wij uw bestelling speciaal in backorder, zodat dit z.s.m. kan worden uitgeleverd. De verwachte nalevertijd is 3 weken . Backorders kunnen momenteel niet geannuleerd worden, omdat wij dit speciaal voor u bestellen.
Voeg toe aan Bestellijst

Details

De dosis aerosol inhalatie trainer helpt het op de juiste manier inhaleren van de dosisaerosol. Met een te lage inhalatie flow wordt er te weinig geinhaleerd. Met een te sterke inhalatie slaat de werkzame inhalatie stof tegen het gemelte en dus niet in de longen. Deze training verstuiver wordt geleverd zonder werkzame stof en met een fluitje. Dit fluitje wordt op de inhalatie trainer geplaatst. De mond wordt geplaatst op het mondstuk met fluitje, waarna wordt ingeadmend. Wanneer u een fluittoon hoort druk de verstuiver eenmaal in en houd de inhalatieflow gedurende 5 seconden vast. Voor meer informatie zie de film.

Extra informatie

Aanbieding
N/B
Levertijd
N/B
Merk
N/B

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Inhalatie trainer dosisaerosol

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden