Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Klinibox Partners

Voor Klinibox werken wij samen met instanties die scholing verzorgen op de manier waarin wij geloven. De methodes zijn interactief, leuk en erg leerzaam! Het resultaat? Zeer hoge slagingspercentages! Op zoek naar medische bijscholing voor groep of individu?

Onze partners Website Regio
Medumed www.medumed.nl Amsterdam
Zorgprof College www.zorgprofcollege.nl Den Haag - Amsterdam
Verpleegkundig Expertise Centrum (VEC) www.vec.nl Utrecht
Quadrant www.quadranttraining-cursussen.nl Rotterdam

 

Laten wij onze partners even voorstellen

 
Medumed
Medumed Zorgvak College is een van de eerste samenwerkingspartners van Klinimed en mede-ontwikkelaar van de "Klinibox", het complete lespakket voor zorgprofessionals (Verzorgenden, Verpleegkundigen). Medumed Advies is een bureau voor onderwijsadvies, kwaliteitsmanagement, trainingen en beroepsopleidngen Zorg en Welzijn. Met ruim 26 jaar verpleegkundige en onderwijskundige expertise bieden wij onze klanten een totaal pakket van medische hulpmiddelen in combinatie met workshops en trainingen.

Voor meer informatie kijk op medumed.nl

 

Zorgprof College

Zorgprof College biedt bij- en nascholingen aan zorgorganisaties als aan zzp-ers op meerdere locaties. We bieden samen met OPPstap verkorte beroepsopleidingen aan. 

Gedreven en ervaren zorgverleners worden zo opgeleid tot vakbekwame professionals (verzorgende ig of verpleegkundige). Tevens helpen we zorgorganisaties aan de hand van een kwaliteitssysteem de kwaliteit en productiviteit van de organisatie te verbeteren. De zorgorganisatie kan daarna een ISO of HZK keurmerk aanvragen.

Voor meer informatie kijk op zorgprofcollege.nl

 

Verpleegkundig Expertise Centrum

Het VEC is het onderwijslabel van de organisatie ExperTcare. Het VEC biedt voor zowel eigen personeel als personeel van andere organisaties opleidingen aan die 100% gericht zijn op de extramurale zorg. Vanaf september 2017 is er dan ook een nieuw aanbod aan verpleegkundige beroeps en vervolg opleidingen extramuraal.

Voor meer informatie kijk op vec.nl

 

Zoekt u een opleider en wilt u daarin advies? Neem contact op met een van onze partners in uw regio voor een advies op maat.

Partners

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!