• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Professionele bloeddrukmeters - Medische Artikelen kopen?

Professionele bloeddrukmeters kopen?

Bij ons vind u alleen bloeddrukmeters die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Professionele handmatige bloeddrukmeters en professionele digitale bloeddrukmeters van Omron, Heine, Contec en Microlife treft u in ons assortiment. 

Lees hier meer over Professionele bloeddrukmeters

Bloeddrukmeter voor de huisarts

Bloeddrukmeters voor de huisarts zijn latex vrije professionele handmatige bloeddrukmeters. Wij leveren in dat assortiment de GAMMA G serie waarmee Heine bloeddrukmeters op de markt brengt van de hoogste kwaliteit. Design, functionaliteit in combinatie met het zeer nauwkeurige meetwerk en de robuuste behuizing maken deze meters geschikt voor professioneel en duurzaam gebruik.

Zowel Omron als Microlife kenmerken zich als klinisch gevalideerde goedgekeurde bloeddrukmeters door de hartstichting. Een nieuwe digitale bloeddrukmeter in ons assortiment is het merk Contec een door de FDA en CE gekeurde meter die gebruikt word in een aantal gerenommeerde academische ziekenhuizen in Nederland. Uniek in de combinatie met een saturatiemeter waardoor u een mini gezondheidsmonitor heeft. Ideaal voor patienten met ademhalingsproblematiek of problemen met de zuurstof.

 

 

 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief