• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Coagulatie- & Elektrochirurgie-apparatuur

Zowel in operatiekamers als op de polikliniek en in behandelkamers is een grote behoefte aan betrouwbare coagulatie- en elektrochirurgie-apparatuur, -instrumenten en -accessoires. Wij beschikken over een ruime voorraad van deze aparatuur en accessoires.

Lees hier meer over Coagulatie- & Elektrochirurgie-apparatuur

Waar wordt coagulatie- en elektrochirurgie-apparatuur voor gebruikt?

Elektrochirurgie is de verzamelterm voor diverse medische technieken waarbij men gebruik maakt van een elektrochirurgie-apparaat, ook wel een coagulatie-apparaat, diathermie-apparaat, cauter of blendapparatuur genoemd. Dit apparaat creëert een wisselspanning met hoge frequenties, waarbij het signaal zo snel wisselt dat de spieren van deze patiënt de veranderingen niet kunnen volgen en daardoor ook niet gestimuleerd worden. Daarom wordt ook wel de term hoogfrequente chirurgie of HF-chirurgie gebruikt. De warmte die door het elektrochirurgie apparaat wordt gegenereerd, wordt gebruikt voor het uitvoeren van verschillende medische handelingen, waaronder het snijden, wegbranden (coaguleren), dichtbranden (diathermie) of uitdrogen van weefsel. Elektrochirurgie maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig te werken, met een beperkt bloedverlies. Ook het risico op infecties blijft hierbij beperkt.

Ons assortiment coagulatie- en elektrochirurgie-apparatuur

Klinimed biedt u een indrukwekkend assortiment met coagulatie- en elektrochirurgische apparatuur en accessoires. Hierbij kunt u denken aan onder andere (disposable) diathermiepennen, mes elektrodes, naaldelektrodes, bipolaire pincetten, neutraalplaten en rookafzuigslangen. Wij leveren uitsluitend coagulatie- en elektrochirurgie-apparatuur van gerenommeerde merken zoals Blayco, Erbe, 3M, DeRoyal en Megadyne Medical. Op die manier bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij Klinimed terecht voor andere medische apparatuur, zoals ECG apparaten, dopplers, infuuspompen en zuurstofconcentrators.

Coagulatie- en elektrochirurgie apparatuur online bestellen

Klinimed is een medische groothandel met een uitgebreid assortiment op het gebied van medische apparatuur. Ook uw elektrochirurgische apparatuur en accessoires zijn bij ons eenvoudig online te bestellen. Daarbij bent u altijd verzekerd van een veilige betaling, een snelle levering en een uitstekende service. Komt u ergens niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op. De klantenservice van Klinimed is zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief