Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Digitale thermometer - oorthermometer - Medische apparatuur - Medische Producten kopen?

Oorthermometer ; de standaard in de zorg. Wilt u een oorthermometer kopen?

De temperatuur van het menselijk lichaam is het meest betrouwbaar extern te meten met behulp van een oorthermometer. Deze koortsthermometer worden dagelijks ingezet voor het bepalen van de lichaamstemperatuur, maar wist u ook dat u met sommige thermometers de oppervlakte temperatuur en soms de temperatuur van vloeistoffen kan meten? Bijvoorbeeld voor het meten van de temperatuur van een bad.

Professionele oorthermometers - thermometers

Als wij het hebben over professionele thermometers en echt betrouwbare oorthermometers dan zien wij bij de meeste van onze klanten de volgende oorthermometers terug komen:

  • Genius 2 oorthermometer
  • Braun Pro 6000 oorthermometer
  • Omron MC521C oorthermometer

Waarom deze oorthermometers? Wat maakt de Genius 2 oorthermometer, de Braun Pro 6000 oorthermometer en de Omron MC521C oorthermometer zo bijzonder?

Bij de Braun Pro 6000 oorthermometer zien wij bijvoorbeeld de speciale voorverwarmde tip terugkomen.  Die ervoor zorgt dat de tip de omgeving van de oor niet laat afkoelen door een koude punt. Dit maakt het verschil tussen koorts en verhoging.

De Genius 2 oorthermometer heeft twee belangrijke voordelen t.o.v. de concurrentie met de andere meters: Het Peak Select System analyseert 100 aparte metingen en waarborgt daardoor een hoger nauwkeurigheid. Naast de nauwkeurigheid blijft de Genius ook de kwaliteit waarborgen. Het is namelijk mogelijk om met deGenius 2 Checker Calibrator de thermometer te kalibreren waardoor voortdurende nauwkeurigheid gewaarborgd wordt.

De Omron Oorthermometer MC521 is een 3 in 1 oorthermometer en meet dus ook oppervlakte en kamertemperatuur. De MC521 heeft daarnaast een oplichtend LCD scherm dus heel handig in de avond en in het donker. Standaard wordt de Omron MC-521 oorthermometer met 21 kapjes geleverd.

Alle bovenstaande oorthermometers werken met een probe cover oftewel een wegwerpkapje voor de oorthermometer.

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!