• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Medische uitzuigpomp - Medische Artikelen kopen?

Medische uitzuigpompen voor uitzuigen van de trachea

Als iemand niet zelfstandig slijm kan ophoesten dan wordt dit afgezogen. Slijm dat niet opgehoest kan worden kan benauwdheid en luchtweginfecties veroorzaken. Niet uitzuigen op het moment dat het nodig is, kan dus ernstige gevolgen hebben. Onze medische afzuigpompen zijn zeer geschikt voor institutioneel gebruik. 

Lees hier meer over Medische uitzuigpomp

Het uitzuigen van een tracheastoma is niet plezierig. Het kan op twee manieren "diep" hierbij moet u de zuigkatheter niet-zuigen inbrengen. Ook kunt u alleen de canule uitzuigen. Hierbij brengt u de katheter dus zuigend in. Het risico van niet voldoende diep uitzuigen is dat daardoor een luchtweginfectie kan onstaan. 

Wij raden aan de zuigkracht op de machines in te stellen tussen de 40 en 60cm waterdruk. In principe is dit voldoende. Sommige clienten vind het echter prettiger als het vermogen op maximaal staat. Voorkom bij het uitzuigen altijd dat de katheter zich niet vastzuigt tegen de luchtpijpwand. (breng deze dus niet zuigend in is onze tip!)

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief