• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Autoclaaf S Klasse - Medische Artikelen kopen?

Autoclaaf houdt je instrumenten gesterriliseerd

Het logisch dat we in medische ruimtes met goede hygiëne werken. Daarom is het zeer verstandig om uw instrumenetn met grote regelmaat te sterriliseren. Dat geldt voor huisartsenpraktijken, operatiekamers tot aan klinieken en andere zorginstellingen. Dit kan onder andere met de autoclaven van Melag. Dus bent u op zoek naar een S klasse autoclaaf voor het steriliseren van uw instrumentarium? of een B Klasse autoclaaf? U vindt ze hier bij Klinimed.

Wat is een autoclaaf?

Een autoclaaf is een apparaat dat door middel van stoom onder druk uw instrumenten steriliseert. In de autoclaaf worden uw instrumenten verpakt of onverpakt gesteriliseerd. Het apparaat wordt gebruikt in ziekenhuizen en artsenpraktijken. Er zijn verschillende typen autoclaven, de B-type, de N-type en de S-type.

Bij Klinimed leveren wij S klasse autoclaven. Deze hebben als voordeel dat er een volledig gecontroleerde sterilisatiecyclus (met voor- en na- vacuüm, geschikt voor zowel verpakt als onverpakt materiaal) opzit.

Voor het steriliseren van medische instrumenten moet men voldoen aan bepaalde richtlijnen. Om u alvast op weg te helpen met een protocol raden wij u het voorbeeldprotocol van de NHG aan.

Voorbeeldprotocol Sterilisatie instrumenten - NHG

De Melag S klasse autoclaaf is één van de meest gebruikte en betrouwbare autoclaven in Nederland en voldoet ook aan alle richtlijnen.

De S klasse autoclaaf is de ideale sterilisator voor in de praktijk. Zoekt u een goedkope autoclaaf? Kijk dan eens naar ons huurconcept. Het is namelijk mogelijk om de autoclaven te huren. En jaarlijks te laten onderhouden door gecertificeerde technici.

Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om te gaan kijken naar disposable instrumentarium op onze instrumentarium pagina: https://www.klinimed.nl/medische-instrumenten/steriele-disposable-instrumenten.html

 

Merk

  • Erbe (1)
  • Melag (16)

Kleur

  • Grijs (5)
  • Transparant (2)
  • Wit (6)
  • Zwart (2)
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief