• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

S klasse Autoclaaf - Medische Artikelen kopen?

S klasse Autoclaaf - B klasse Autoclaaf

Zoekt u een S klasse Autoclaaf voor het steriliseren van uw instrumentarium? of een B Klasse Autoclaaf Bij ons bent u aan het juiste adres.

Lees hier meer over S klasse Autoclaaf

  • Een autoclaaf is een apparaat welke door middel van stoom onder druk uw instrumenten steriliseert. In de autoclaaf worden uw instrumenten verpakt of onverpakt gesteriliseerd. De autoclaaf wordt gebruikt in ziekenhuizen en artsenpraktijken. Er zijn verschillende typen autoclaven, de B-type, de N-type en de S-type.
  • Bij KliniMed leveren wij S klasse autoclaven, deze hebben als voordeel dat er een volledig gecontroleerde sterilisatiecyclus, met voor- en na- vacuüm, geschikt voor zowel verpakt als onverpakt materiaal opzit.
  • Voor het steriliseren van medische instrumenten moet men voldoen aan bepaalde richtlijnen. Om u alvast op weg te helpen met een protocol raden wij u het voorbeeldprotocol van de NHG aan.

Voorbeeldprotocol Sterilisatie instrumenten - NHG

De Melag S klasse autoclaaf is een van de meest gebruikte en betrouwbare autoclaven in Nederland en voldoet ook aan alle richtlijnen.

De S klasse Autoclaaf is de ideale autoclaaf voor in de praktijk. Zoekt u een goedkope autoclaaf? kijk dan eens naar ons huur concept. Het is namelijk mogelijk om de autoclaven te huren en jaarlijks te laten onderhouden door gecertificeerde technici. Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om te gaan kijken naar disposable instrumentarium op onze instrumentarium pagina: https://www.klinimed.nl/medische-instrumenten/steriele-disposable-instrumenten.html

 

Terug naar boven

Prijs

  • € 0,00 - € 999,99 (6)
  • € 4.000,00 en daar boven (1)
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief