Disposable pincetten - Medische instrumenten - Medische Producten kopen?

Disposable pincetten voor klinisch gebruik

Ons Sentina instrumentarium is groen instrumentarium dat wilt zeggen dat alle disposable pincetten die u hieronder ziet van recyclebaar staal zijn.

Desondanks voldoet deze staalsoort aan de strenge edelstaal norm AISI 4101. Hoogwaardig geproduceerd en afgewerkt m.b.v. zandstralen, matteren en het aanbrengen van biocompatibele kleurmarkering.  

Wie de toekomst een warm hart toedraagt, kan niet om Sentina-instrumenten voor eenmalig gebruik heen. Want wie Sentina-instrumenten voor eenmalig gebruik van recyclebaar staal gebruikt, bespaart water, reinigingsmiddelen en energie voor de hersterilisatie. Dat ligt toch voor de hand.

Geen nadelig effect voor het milieu omdat het staal met behulp van een magneet gescheiden wordt en weer wordt gebruikt voor de fabricage van nieuwe producten verlaagt het risico op verwondingen en infecties. Sentina disposable pincetten garanderen hoge praktische inzetbaarheid zonder meerkosten en is minder belastend voor het milieu.

Daarnaast voeren wij natuurlijk ook disposable pincetten van Hartmann en Medica. Een breed pallet met verschillende kwaliteiten. 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!