Curette

Als moderne zorgleverancier biedt Klinimed u een indrukwekkend assortiment medische instrumenten. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse curettes in deze categorie te vinden. Wij leveren uitsluitend curettes van gerenommeerde fabrikanten zoals KAI, Stiefel, Miltex en Bionix. Daarmee bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en een optimaal gebruikscomfort. Bekijk op uw gemak ons aanbod en kies voor de beste kwaliteit tegen een verrassend scherpe prijs!

Over curettes

Een curette is een medisch instrument dat door chirurgen wordt gebruikt voor curettages (kleine gynaecologische ingrepen). Verder worden ze gebruikt voor het verwijderen van organisch weefsel, (zoals cystes en wratjes) en voor biopsies. Curettes worden vervaardigd uit chirurgisch staal en worden steriel en per stuk verpakt. Het is raadzaam om verschillende soorten curettes uit te proberen, zodat u kunt bekijken welke er prettig in de hand liggen en een optimale grip bieden.

Ons assortiment curettes

Klinimed biedt u een uitgebreid assortiment medische curettes, leverbaar in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij diverse huidcurettes van KAI, welke speciaal zijn gemaakt voor dermatologische toepassingen. Onze ring curettes van Stiefel en Miltex zijn bijzonder geschikt voor onder andere het verwijderen van wratjes en kleine goedaardige tumoren op plaatsen met minimaal beweeglijk weefsel. Wanneer u op zoek bent naar oorcurettes dan zijn de flexibele oorcurettes van Bionix een aanrader. In elke set zitten curettes met maar liefst zes verschillende lusjes, zodat u voor elke patiënt en elke situatie de juiste lusvorm heeft.

De meeste van onze curettes worden geleverd in verpakkingen van 10, 20 of 50 stuks. De curettes zelf zijn echter altijd individueel verpakt.

Behalve voor curettes kunt u ook bij ons terecht voor onder andere scalpels en scalpelmesjes, wondhaken en wondspreiders, pincetten en complete disposable instrumentensets.

Curettes online bestellen

Bij Klinimed heeft kwaliteit altijd de hoogste prioriteit. Dat geldt niet alleen voor de producten die wij leveren, maar ook voor de service die we verlenen. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze website terecht voor het bestellen van uw medische instrumenten, chirurgische disposables, verbandmiddelen en overige zorggerelateerde producten. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. En als u vragen heeft over onze curettes of over de andere producten uit ons assortiment, dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Ons team denkt graag met u mee! Voor het plaatsen van spoedbestellingen kunt u ons het beste even bellen; op die manier kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn.

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!