• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Disposable pincetten steriel - anatomisch en chirurgisch - kunststof en chirurgisch staal

Disposable pincetten voor klinisch gebruik

Ons Sentina instrumentarium is groen instrumentarium dat wilt zeggen dat alle disposable pincetten die u hieronder ziet van recyclebaar staal zijn.

Lees hier meer over Disposable pincetten

Desondanks voldoet deze staalsoort aan de strenge edelstaal norm AISI 4101. Hoogwaardig geproduceerd en afgewerkt m.b.v. zandstralen, matteren en het aanbrengen van biocompatibele kleurmarkering.  

Wie de toekomst een warm hart toedraagt, kan niet om Sentina-instrumenten voor eenmalig gebruik heen. Want wie Sentina-instrumenten voor eenmalig gebruik van recyclebaar staal gebruikt, bespaart water, reinigingsmiddelen en energie voor de hersterilisatie. Dat ligt toch voor de hand.

Geen nadelig effect voor het milieu omdat het staal met behulp van een magneet gescheiden wordt en weer wordt gebruikt voor de fabricage van nieuwe producten verlaagt het risico op verwondingen en infecties. Sentina disposable pincetten garanderen hoge praktische inzetbaarheid zonder meerkosten en is minder belastend voor het milieu.

Daarnaast voeren wij natuurlijk ook disposable pincetten van Hartmann en Medica. Een breed pallet met verschillende kwaliteiten. 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief