• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Arterieklem - Medische Artikelen kopen?

Een arterieklem wordt gebruikt voor het afklemmen van vloedvaten en wordt daarnaast toegepast voor het vastzetten van weefsel. De chirurgische uitvoering is er 1 uitgevoerd met kleine tandjes op het uiteinde van de klem. 

Lees hier meer over Arterieklem

Arterieklem volgens Kocher of een Arterieklem volgens Pean?

In ons assortiment zijn er zeker veel verschillende arterieklemmen, maar wist u ook dat wij ook disposable arterieklemmen of dat wij bijvoorbeeld voor onze klanten de sterilisatie kunnen uitvoeren? 

Instrumentarium uitproberen

vaak is de keuze voor een instrument heel persoonlijk het moet goed in de hand liggen en daarom is vanaf een plaatje kopen vaak heel lastig. Twijfelt u erg aan de keuze voor een instrument? vraag dan of het eventueel op proef kan en mail ons naar info@klinimed.nl wij maken met u een afspraak om het instrumentarium door te nemen en af te leveren. 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief