• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Disposable instrumenten

Disposable instrumenten en disposable instrumentarium van A merken. Die vindt u uiteraard in het brede assortiment van Klinimed. We leveren onder andere disposable naaldvoerders, disposable scharen en disposable pincetten. En natuurlijk leveren we ook complete instrumentensets. Er zijn namelijk veel voordelen te behalen voor uw praktijk, kliniek of ziekenhuis. Door het gebruik van disposable chirurgisch instrumentarium.

Lees hier meer over Disposable instrumenten

Disposable instrumenten met een gekleurd handvat

Klinimed levert wegwerpinstrumenten van diverse merken. Zoals disposable instrumenten van de Peha serie van Hartmann. Maar uiteraard ook andere merken. U kunt snel uw instrumenten herkennen aan de hand van de kleurherkenning van het handvat. Dat heeft namelijk een aparte kleur of het verkleurt als u deze per abuis wilt steriliseren. 

Inruilkorting voor uw instrumentarium

Twijfelt u over het gebruik van wegwerpinstrumenten, maar wilt u graag eens weten wat u zou kunnen besparen? Of ervaren hoe de instrumenten in de hand liggen? Maak dan een afspraak met ons. Wij bieden sommige van onze klanten een inruilkorting voor het gebruiken van disposable instrumenten. Zo zit u niet meteen aan torenhoge kosten vast. 

Door gebruik te maken van disposable producten komen bovendien kosten voor reiniging, sterilisatie, logistiek, afschrijving en reparatie te vervallen. Dit kan in veel gevallen een aanzienlijke besparing opleveren. Bovendien kunnen er meer ingrepen achter elkaar gepland worden. Disposable producten zijn hygiënischer, veiliger, tijdbesparend en altijd in perfecte staat.

Wiklt u meer weten? Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag en geven u een advies op maat.

Terug naar boven

Uitvoering

  • Steriel (3)

Merk

  • DeRoyal (2)
  • Ethicon (1)
  • Foliodrape (2)
  • Hartmann (1)
review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief