• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Oorspuiten

Uw patiënt komt bij u met klachten over zijn gehoor. BVaak een teken dat de gehoorgang verstopt zit met oorsmeer. Gelukkig is de oorspuit daarvoor uitgevonden.Oorspuiten worden gebruikt om de oren schoon te spuiten. Overtollig oorsmeer wordt hierbij verdund en verwijderd. Daarna is de gehoorgang weer helemaal vrij. Door de oren van patiënten uit te spuiten, verbetert hun gehoor aanzienlijk.

Oorspuiten en accessoires van verschillende merken

Om oren uit te kunnen spuiten, heeft u diverse oorspuiten en hulpmiddelen nodig. Deze middelen vindt u hier. In ons online assortiment vindt u onder andere oorspuiten van de merken KaWe, Medipharchem en Otoscillo, maar ook watercontainers voor oorspuiten, oortips, temperatuurkaarten en reinigingstabletten voor oorspuiten.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan direct contact met ons op. Het Klinimedteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief