• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Voorhoofdloep

In het assortiment van Klinimed zijn meerdere soorten loepen voor op het voorhoofd te vinden. Een voorhoofdloep is een nauwkeurige en gebruiksvriendelijke loep die u op uw voorhoofd kunt dragen. Dankzij het dragen van een voorhoofdloep heeft u beide handen vrij tijdens het uitvoeren van medische handelingen. De loep zit namelijk aan het hoofd bevestigd. U kunt extra goed zien wat u doet, dankzij de vergroting van de loep.

Wij verkopen comfortabel en professionele loepen van de merken Berger en Eschenbach. Beide merken zijn al jaren gespecialiseerd in het maken van de beste medische hulpmiddelen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Het team van Klinimed staat klaar om u vragen te beantwoorden. Ook als de loep die u wilt er niet tussen staat. Wellicht kunnen wij toch nog iets voor u betekenen.

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief