Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Laerdal neusmaagsonde oefenmodel per stuk

Laerdal neusmaagsonde oefenmodel per stuk

€ 1.931,26

Deze medische oefenpop wordt ingezet voor het leren inbrengen en verzorgen van een neusmaagsonde. Hiernaast wordt dit verpleegtechnische oefenmodel ook ingezet voor het leren verzorgen van een tracheacanule, waarbij op de oefenpop en tracheacanule maat 6 wordt aanbevolen.

Het dient aanbeveling om een grote maat (bijvoorbeeld ch. 16) neusmaagsonde te gebruiken met voerdraad en siliconen spray voor het gebruik met deze pop.

De huid van de nek en keel zijn vervangbaar. Het gebit van deze tasktrainer is tevens uitneembaar en het is mogelijk om de maaginhoud te vullen voor het hevelen met behulp van een neusmaagsonde.

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 1.931,26

Voeg toe aan Bestellijst

Details

Deze medische oefenpop wordt ingezet voor het leren inbrengen en verzorgen van een neusmaagsonde. Hiernaast wordt dit verpleegtechnische oefenmodel ook ingezet voor het leren verzorgen van een tracheacanule, waarbij op de oefenpop en tracheacanule maat 6 wordt aanbevolen. Het dient aanbeveling om een grote maat (bijvoorbeeld ch. 16) neusmaagsonde te gebruiken met voerdraad en siliconen spray voor het gebruik met deze pop. De huid van de nek en keel zijn vervangbaar. Het gebit van deze tasktrainer is tevens uitneembaar en het is mogelijk om de maaginhoud te vullen voor het hevelen met behulp van een neusmaagsonde.

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Laerdal neusmaagsonde oefenmodel per stuk

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden
Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!