Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Littmann Stethoscoop - Instrumenten - Meubilair - Medische Producten kopen?

Stethoscopen in het algemeen zijn het meest bekende instrument uit de geneeskunde. De littmann variant worden geliefd om hun kwaliteit en vormen binnen Nederland de gouden standaard. Daarom biedt klinimed ook littmann stethoscopen, maar wij doen dat niet zomaar bij ons kunt u genieten van extra scherpe korting condities voor geneeskunde studenten. 

Akoestische top kwaliteit met Littman stethoscopen, maar waar let je op?

Dr. David Littmann heeft een prachtig instrument op de markt gezet een stethoscoop die door te drukken op het borststuk betere akoestiek produceerd. Uitgebreid met een dubbel inwendig lumen. Als het echt van belang is dat je onderscheid kan maken in detail dan is een dubbel lumen aan te raden. Tevens valt het aan te raden om de stethoscopen te laten graveren. Wij kunnen dit eventueel laten verzorgen.

Een littmann stethoscoop met een dubbel borststuk of een enkel borststuk (kelk of membraam) 

Vaak zie je stethoscopen met een kelk en een membraam voor het ausculteren van hoge en lage tonen, luchtwegen en hart. Het mooie aan de Littmann stethoscopen is dat er uitvoeringen met een afstembaar membraam door harder te drukken hoor je de hoge tonen beter en door lichte druk te geven de lage tonen goed kan horen. Desondanks de ontwikkeling kan het best prettig zijn om een dubbel borststuk te nemen, want het kan best een kunst zijn om de juiste druk af te stemmen.

 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!