Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Melgisorb Alginaatverband

Melgisorb Alginaatverband

€ 30,65

Melgisorb is een sterk absorberend alginaatverband. Melgisorb alginaat is verkrijgbaar in de maten 10x10 en 10x20 cm. Melgisorb is ook als wiek streng in 32 cm verkrijgbaar voor het tamponneren

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 30,65

Details

Melgisorb is een sterk absorberend alginaatverband. Melgisorb alginaat is verkrijgbaar in de maten 10x10 en 10x20 cm. Melgisorb is ook als wiek/streng in 32 cm verkrijgbaar voor het tamponneren van wonden. 


Melgisorb kan gebruikt worden voor matig tot zeer vochtige wonden zoals doorligwonden, veneuze en arteriële ulcera, ulcera bij diabetes (diabetes voet), donor sites en postoperatieve wonden.
Let op: Melgisorb is niet aangewezen voor droge wonden, derdegraadsbrandwonden of chirurgische implantaten. En voor diepere wonden raden wij de Cavity variant aan.

Hoe werkt Melgisorb alginaat wondverband?
Melgisorb neemt grote hoeveelheden wondvocht op (tot 18 keer zijn eigen gewicht). Bij het absorberen vormt het alginaat een zachte, vochtige gel die voor een vochtig wondmilieu zorgt dat de genezing ten goede komt. De gel voorkomt verder dat wondvocht in aanraking komt met de omliggende huid (geen verweking). De zachte gel verkleeft niet in de wond, wat trauma en pijn tijdens het dragen en tijdens verbandwisselingen voorkomt. De gel kan eenvoudig worden weggespoeld met een normale zoutoplossing. 

Extra informatie

Aanbieding
N/B
Levertijd
N/B
Merk
N/B
Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!