• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer 2.000 producten

Philips Everflo zuurstofconcentrator via leaseconstructie

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Philips Everflo zuurstofconcentrator via leaseconstructie

Betrouwbare compacte zuurstofconcentrator welke eenvoudig bedienbaar is. De everflo zuurstofconcentrator geeft een aanhoudende stroom van maximaal 5 liter zuurstof. De Everflo wordt ingezet bij het toedienen van zuurstof aan volwassenen en kinderen met een medische indicatie voor supplementaire zuurstof van 0,5 tot 5 liter per minuut. De zuurstofbevochtiger is bovenop de concentrator te plaatsen en vast te zetten met een riem van klittenband. Hierdoor is elke maat zuurstofbevochtiger te gebruiken i.c.m. de Philips Everflo


Klinimed biedt de Everflo aan in zowel lease als koop constructie.


De genoemde prijs is een maandprijs op basis van 60 maand lease overeenkomst.


 


 

Beschikbaarheid: Voorradig

€ 58,80

Helaas is bovenstaand product tijdelijk niet op voorraad. Als u nu besteld dan plaatsen wij uw bestelling speciaal in backorder, zodat dit z.s.m. kan worden uitgeleverd. De verwachte nalevertijd is 2 weken . Backorders kunnen momenteel niet geannuleerd worden, omdat wij dit speciaal voor u bestellen.
Voeg toe aan Bestellijst

Details

Betrouwbare compacte zuurstofconcentrator welke eenvoudig bedienbaar is. De concentrator geeft een aanhoudende stroom van maximaal 5 liter zuurstof. Kenmerken; Nagenoeg onderhoudsvrij Zuurstofinstelling traploos regelbaar Totaal gewicht 14 kg. Geïntegreerde handgreep Klein formaat Verzonken luchtstroommeter waardoor kans op beschadiging praktisch nihil is. Handig in transport door wieltjes Concentrator is ontworpen om op eenvoudige wijze te kunnen combineren met elk formaat bevochtiger. De Philips EverFlo zuurstofconcentrator is geschikt voor kinderen en volwassenen met medische indicatie voor supplementaire zuurstof en een zuurstofbehoefte van 0,5 tot 5 LPM.

Extra informatie

Aanbieding
Nee
Levertijd
Nee
Merk
Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:
Philips Everflo zuurstofconcentrator via leaseconstructie

Hoe waardeert u dit product? *
 
1 ster
2 sterren
3 sterren
4 sterren
5 sterren
Rating
*Verplichte velden