• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Instrumententafels - Medische Artikelen kopen?

Instrumententafels voor chirurgische ingrepen

Elke artsenpraktijk kent een instrumentenwagen, zodanig hebben wij natuurlijk ook een range aan instrumententafels die verrijdbaar zijn en prima geschikt zijn voor kleine chirurgische ingrepen. Zoekt u een Instrumenten overzettafel ook wel bekend als een Mayo overzettafel dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Voor de instrumenterende een uitkomst want onze tafels zijn ruim van opzet, zodat het weefselscheidende en weefselvattende als ook het instrumentarium voor het materiaal en de hechtingen genoeg ruimte hebben.

Lees hier meer over Instrumententafels

Onze instrumententafels zijn ergonomisch op werkhoogte instelbaar en beschikken meestal over een opstaande rand. Meer weten? zie hieronder.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief