• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Medicijnwagens - Medische Artikelen kopen?

Medicijnwagens voor het veiliger uitzetten van medicatie.

Elke instelling werkt inmiddels wel met Baxtermedicatie, zo nodig medicatie en sommige zijn ook bekend met het cassette systeem.

Lees hier meer over Medicijnwagens

Het bevorderen van de veiligheid en het verminderen van de fouten bij het uitzetten van medicatie kunt u doen door uw medicijndistributie wagens te standaardiseren. Onze wagens worden op maat voor u ingericht en daarnaast hebben wij in onze webwinkel al een aantal standaard wagens opgenomen. 

Deze zijn geschikt voor het baxter systeem voor woonvormen tot ca. 30 man. Ingericht met een laatje per client voor de zonodig medicatie en wat generieke opbergruimte voor hulpmiddelen, verbandmiddelen etc. Eventueel verkrijgbaar in verschillende kleuren of in houtkleurige motieven. Zoekt u toch meer een maatwerk oplossing waarbij u ook de zorgkaarten in kunt opbergen? Ook dat is mogelijk.

 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief