Oefenpoppen verpleegkunde - Praktijk inrichting Makkelijk en Professionele Medische Producten kopen? ✓ Kijk nu bij Klinimed

Oefenpoppen verpleegkundige handelingen

Oefenpoppen voor verpleegkundige handelingen oftwel verpleegpoppen genoemd worden ingezet bij bijscholing voorbehouden handelingen en opleidingen voor de Verzorgende IG en verpleegkunde. 

Een complete verpleegpop of een katheterisatiemodel?

Bij de docent zien we vaak de overweging tussen een complete verpleegpop, een katheterisatiemodel of een ander oefenfantoom (verpleegfantoom). Vaak wordt u als docent ingezet bij de zorginstelling op locatie en dan ligt het eigenlijk meer voor de hand om te kiezen tussen beter ergonomisch inzetbare deelmodellen (vaak afhankelijk van welke handeling u wilt oefenen of toetsen) Wij leveren infuusarmen, picc lijn modellen (de chester chest o.a.), neusmaagsonde oefenmodellen, blaaskatheterisatie oefenpoppen, decubitus oefenmodellen en nog veel meer. 

Complete oefenpakketten?

Wij helpen docenten met het leveren van maatwerk oplossingen op de te toetsen handelingen, oefensituaties op basis van het beschikbare protocol. Ook een compleet oefenpakket voor uw deelnemers met eigen logo? neem contact met ons op!

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!