• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Oefenpoppen verpleegkunde - Medische Artikelen kopen?

Oefenpoppen verpleegkundige handelingen

Oefenpoppen voor verpleegkundige handelingen oftwel verpleegpoppen genoemd worden ingezet bij bijscholing voorbehouden handelingen en opleidingen voor de Verzorgende IG en verpleegkunde. 

Lees hier meer over Oefenpoppen verpleegkunde

Een complete verpleegpop of een katheterisatiemodel?

Bij de docent zien we vaak de overweging tussen een complete verpleegpop, een katheterisatiemodel of een ander oefenfantoom (verpleegfantoom). Vaak wordt u als docent ingezet bij de zorginstelling op locatie en dan ligt het eigenlijk meer voor de hand om te kiezen tussen beter ergonomisch inzetbare deelmodellen (vaak afhankelijk van welke handeling u wilt oefenen of toetsen) Wij leveren infuusarmen, picc lijn modellen (de chester chest o.a.), neusmaagsonde oefenmodellen, blaaskatheterisatie oefenpoppen, decubitus oefenmodellen en nog veel meer. 

Complete oefenpakketten?

Wij helpen docenten met het leveren van maatwerk oplossingen op de te toetsen handelingen, oefensituaties op basis van het beschikbare protocol. Ook een compleet oefenpakket voor uw deelnemers met eigen logo? neem contact met ons op!

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief