• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Wie zijn wij?

 

 

 

 Dimitri Lammerse eeen beetje meeer ruimte  Dave Griffioen 

 

Larissa Beck

Dimitri Lammerse 

Operations & Finance Director / Co-Founder

 

Dave Griffioen

Sales & Marketing Director / Co-Founder

 

 Larissa Beck

Accountmanager Binnendienst

 

Dimitri is de aanvoerder van ons Operations team. Daarnaast houdt hij zich bezig met het bedenken hoe processen nog duurzamer en handiger kunnen worden ingezet zodat onze klanten, het bedrijf en de omgeving daar baat bij hebben. Natuurlijk houdt hij de cijfers ook in de gaten. Toch altijd handig om zo’n persoon in het team te hebben! Als hij niet op zijn plek zit is de kans groot dat hij op een SUP ergens op het Spaarne dobbert. Je kan wel zeggen dat hij van sporten met een plank warm wordt (surfen, snowboarden en ja suppen). Er liggen er niet voor niets twee bij ons op kantoor!

 

 

 

 

 

 

Dave is onze sales en marketingfanaat, teveel hooi op de vork en de woorden "nee, dat kan niet" bestaan niet in zijn woordenboek. Geboren in een ondernemersfamilie en afgestudeerd in diverse studies van commerciele vaardigheden tot Farmakunde. Expert op gebied van medische verbruiksmateriaal wordt hij gekscherend wel eens Disposable Dave genoemd. Zijn naam is inmiddels synoniem met een werkwoord. Gek op IT ontwikkelingen, noviteiten en het lezen van boeken. De zorg vernieuwen en helpen verbeteren  waarbij de klant het beste verdient is zijn drijfveer. Hij kan wel een beetje slecht tegen zijn verlies met tafelvoetbal.

 

 

 

 

 

Dit is Larissa, afgestudeerd in Medische Beeldvormende Radiotherapeutische Technieken. Na diverse ervaringen op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis is ze terecht gekomen in de sales. Haar kennis en ervaring weet ze altijd goed te combineren, zodat de klant op 1 staat. Daarnaast is ze ook vrijwilliger en alleskunner bij de Dierenambulance Velsen van noodoproepen tot media en communicatie. De voldoening om te helpen is van ontschatbare waarde en geeft haar en Klinimed de broodnodige passie in het team!

 

 

 

 

 

Beppie Koenders

 

Francien Lammerse

 eee Willem Prins 

 Beppie Koenders 

Inkoop & Backoffice

 

Francien Lammerse

Klantenservice & Backoffice

 

Willem Prins 

Boekhouder

Dit is Beppie, een van onze duizendpoten uit de zorg. Als VIG'er maakt ze de nodige uurtjes en vindt ze het onwijs leuk om medische kennis te combineren met ons bedrijf. Als regelneef is ze de verbindende factor met onze marketing en inkoop en helpt ze waar dat kan. Alsof ze al niet genoeg werkt heeft ze ook nog twee paarden. Verder vindt ze het ook onwijs leuk om in dit familiebedrijf waar dan ook steun te geven. 

 

Als er iemand je wat kan vertellen over moestuinen en lekkere Franse gerechten dan is dat Francien wel. Koken met eerlijke onbewerkte ingrediënten en verbinden, zowel binnen het gezin als daarbuiten doet ze het liefst. Ze komt oorspronkelijk uit de reisbusiness, afdeling klantenservice en operations en heeft daar geleerd altijd prioriteit te leggen bij het kijken naar mogelijkheden en oplossingen voor klanten. Luisteren, oplossen en service verlenen geven haar een goed gevoel! 

 

Dit is Willem, onze immer nauwkeurige boekhouder. Al jaren een vertrouwd extern gezicht binnen het team. Hij helpt de jongere generatie bij Klinimed een beetje in het gareel te houden en mag niet ontbreken op deze pagina.

 

 

Layla Winkelman 

 

 

   

Layla Winkelman

Klantenservice & Backoffice

       

Onze verbindende factor in ons Operations team is Layla. Meerdere ballen tegelijk hoog houden en de klant op 1 zetten is iets wat ze als geen ander kan. Sinds haar eerste werkdag is het hier een stuk procesmatiger en nog klantvriendelijker geworden. Voor de broodnodige ontspanning gaat deze motormuis in het weekend het liefst touren door NL.