Klinimed B.V. Tappersweg 8K 2031 ET Haarlem Tel. 085-7441446 info@klinimed.nl

Hechtpleisters en pleisterrol

Op zoek naar een ideale manier om een kleine verwondingen te verbinden? Een hechtpleister en de sterke, elastische pleister op rol bieden hier een geschikte oplossing voor. Eenvoudig en snel aan te brengen en perfect voor het hygiënisch afdekken van de wond.

Doordat de pleister op een rol zit, kunt u zelf de afmeting bepalen. U heeft dus altijd de juiste maat! Gebruik een verbandschaar om de pleisters eenvoudig op maat te knippen.

 

Hechtpleister

De multifunctionaliteit van een hechtpleister heeft geen toelichting nodig. De kwalitatief sterk en elastische tape is ideaal geschikt voor versteviging zodat het verband langdurig blijft zitten. Hechtpleisters vormen ook een standaard onderdeel van elke verbanddoos.

Binnen de Leuko lijn zijn er verschillen in kleef sterkte. Denk bijvoorbeeld aan de Leukoplast, Leukopor of de Leukosilk.

 

Wist u dat hechtpleisters de comfortabele tape is die geliefd bij sporters ter voorkoming van blessures? Perfect voor het intapen van bijvoorbeeld de handen of voeten. Zo is het een veel gezien item in de voetbaltas maar ook absoluut bij duursporters, denk maar eens aan de Tour de France of de Nijmeegse Wandelvierdaagse.

 

Pleisterrol

Dankzij de elastische eigenschappen is deze handige, textiele pleister een perfecte tool om kleine wonden te verbinden. Vooral als die lastige wonden op bewegende lichaamsdelen, zoals een elleboog! 

Nieuwsbrief

Vraag een barcode scanner aan!

Vraag een barcode scanner aan!