• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

EHBO Verbandmateriaal - Medische Artikelen kopen?

Bent u op zoek naar een goedkope verbandkoffer? 

Bij Klinimed vindt u alleen hoog kwalitatief verbandmateriaal.Wij zijn dus zeker niet altijd de goedkoopste. Een BHV verbandkoffer, EHBO koffer of dit nou een A koffer of BHV Koffer is moet gewoon voldoen aan de nieuwste richtlijnen.

Lees hier meer over EHBO Verbandmateriaal

Kinderverbandkoffers en een EHBO Koffer met kleurenindeling innovatief BHV materiaal

Sterker nog wij vinden dat de verbandkoffers innovatief moeten zijn. Een voorbeeld daarvan zijn onze kinderverbandkoffers en gele Resc-q-assist verbandkoffer. Specifiek gericht op een branche of een betere snellere manier van handelen. 

Verbandkoffer volgens oranje kruis richtlijn 2016

Het verschil tussen de inhoud conform de richtlijnen van 2011 en die van 2016 is dat de driekante doek en de rollen synthetische watten eruit zijn gehaald door Het Oranje Kruis. De steriele verbanddoek (50 x 50 cm) en 5 stuks vingerbobs vingerverband zijn daarvoor in de plaats gekomen. Verder bezit deze EHBO trommel dus over alle vertrouwde verbandmiddelen en producten die nodig zijn voor het behandelen van verwondingen die ontstaan bij kleine calamiteiten op de werkvloer.

 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief