• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Fixatiepleisters - Medische Artikelen kopen?

Onder andere bij het aanleggen van verblijfskatheters is een goede fixatie erg belangrijk. Wanneer de katheter niet goed gefixeerd is, kan dit resulteren in onaangename prikkelingen, krampen en regelmatige aandranggevoelens. Ook kan de patiënt een laesie van meatus (mond van de urinebuis) krijgen. Voor een betrouwbare fixatie van zowel katheters als sondes, infuuslijnen en soortgelijke middelen biedt Klinimed u een uitgebreid assortiment met fixatiepleisters. Deze zijn gemakkelijk online te bestellen, gewoon op het moment waarop het u uitkomt.

Lees hier meer over Fixatiepleisters

Waar worden fixatiepleisters voor gebruikt?

Fixatiepleisters worden gebruikt voor het fixeren (vastzetten) van infuuslijnen, neussondes, voedingssondes, PEG sondes, tubes, canules, lijnen, drains en katheters. Op die manier blijven ze goed zitten en kunnen ze niet zomaar verschuiven. Dit is belangrijk voor zowel de veiligheid en de efficiëntie van de behandeling als voor het comfort van de patiënt.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van fixatiepleisters?

Hoewel er veel verschillende soorten voor uiteenlopende toepassingen verkrijgbaar zijn, zijn er een aantal eigenschappen die bij vrijwel alle fixatiepleisters terugkomen. Zo zijn vrijwel alle soorten zelfklevend, hypoallergeen en laten ze geen lijmresten achter na het verwijderen. De meeste fixatiepleisters vormen zich vanzelf naar de contouren van het lichaam en hebben goede vochtwerende eigenschappen, waardoor ze ook bij meerdaags gebruik een betrouwbare en stabiele fixatie bieden.

Ons fixatiepleister assortiment

Het fixatiepleister assortiment van Klinimed staat garant voor een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het fixeren van katheters en andere lijnen. U heeft de keuze uit onder andere katheterfixatiepleisters, sonde fixatiepleisters en PICC-lijn fixatiepleisters, leverbaar in verschillende soorten en maten. Met in de zorg erkende merken zoals BioDerm en Bard Medical bent u altijd verzekerd van een betrouwbare fixatie.

Fixatiepleisters online bestellen

Wilt u fixatiepleisters online bestellen? Via de webwinkel van Klinimed is dat met enkele muisklikken geregeld. U bent bij ons altijd verzekerd van een veilige transactie, een snelle levering en niet te vergeten een uitstekende service. Kunt u de benodigde fixatiepleisters niet vinden in ons aanbod? Of zijn er onduidelijkheden met betrekking tot de betaling of levering van uw bestelling? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen!

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief