• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Honing en Zilververband - Medische Artikelen kopen?

Wilt u zilververband kopen? wat is het eigenlijk?

Zilververband heeft een antibacteriele werking en zoals de naam doet vermoeden zijn de zilververbanden geimpregneerd met zilver. Zilververband zoals Aquacel, Mepilex en Acticoat maakt geen onderscheid tussen de soorten bacterien en werkt antibacteriaal.

Lees hier meer over Honing en Zilververband

Verschillende zilververbanden snel leverbaar

Er zijn verschillende soorten zilververbanden op de markt die zich onderscheiden in de hoeveelheid zilverionen die per tijdseenheid wordt afgegeven aan het wondbed. Verder onderscheid in de verschillende zilververbanden zit in het doel van de wondverzorging. Zo zijn er zeer sterk absorberende zilververbanden zoals alginaten, maar ook schuim, tulles, hydrofiber en bijvoorbeeld koolstof.

Een uitstekend zilververband is bijvoorbeeld de AQUACEL Ag deze creëert een gecontroleerd vochtig wondmilieu en bindt het wondvocht onmiddellijk. AQUACEL Ag absorbeert wondvocht uitsluitend verticaal in de vezels. Hierdoor wordt maceratie van de omliggende huid voorkomen.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief