• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Mesitran - Medische Artikelen kopen?

Geen enkele verbanddoos is compleet zonder Mesitran! Deze bekende wondzalf wordt zowel in thuissituaties als door zorgprofessionals veelvuldig gebruikt voor de behandeling van zowel acute en chronische wonden als schimmelinfecties. Bij Klinimed kunt u Mesitran heel gemakkelijk online bestellen.

Lees hier meer over Mesitran

Waar wordt Mesitran voor gebruikt?

Mesitran is een veelgebruikte wondzalf op basis van gesteriliseerde honing en bevat tevens medilan, calendula, aloë vera en zinkoxide. De honingzalf is verrijkt met vitamine A, C en E. Mesitran wondzalf wordt gebruikt voor het behandelen van acute wonden, zoals schaafwonden, snijwonden, ontvellingen en eerste- en tweedegraads brandwonden. Het is tevens geschikt voor het behandelen van chronische wonden, zoals doorligplekken (ulcus decubitus) en open wonden op het scheenbeen (ulcus cruris), alsmede voor oncologische wonden. Mesitran wordt ook vaak toegepast voor de behandeling van een breed scala aan schimmelinfecties, zoals bijvoorbeeld voetschimmel en schimmelnagels. Verder kan Mesitran ook worden aangebracht onder zalfgazen, ter voorkoming van verkleving als gevolg van uitdroging van wondvocht.

Wat zijn de voordelen van Mesitran?

Mesitran wondzalf:

  • Beschikt over krachtige antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen
  • Is ook geschikt voor preventieve antibacteriële toepassingen
  • Wordt gebruikt voor zowel acute als chronische wonden
  • Draagt bij aan een snelle weefselregeneratie
  • Reduceert de vorming van littekenweefsel
  • Heeft geen bekende contra-indicaties en bijwerkingen

Ons Mesitran assortiment

Klinimed levert Mesitran wondzalf van erkende fabrikanten zoals Klinion, welke garant staan voor een betrouwbare kwaliteit en op grote schaal in de zorg worden gebruikt.

Behalve voor Mesitran honingzalf kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor alle denkbare producten op het gebied van infectie preventie.

Waar moet ik op letten bij Mesitran gebruik

Ondanks de antibacteriële eigenschappen waar Mesitran om bekend staat, is het van belang om acute wonden altijd eerst grondig schoon te spoelen alvorens de wondzalf aan te brengen. In situaties waarbij een vochtig wondmilieu gewenst is, wordt geadviseerd de wond na het aanbrengen van de honingzalf af te dekken met een eilandpleister of een dun comfortabel verband. Dit helpt tevens voorkomen dat vuil en bacteriën opnieuw in de wond kunnen dringen.

Mesitran online bestellen

Als uw leverancier op het gebied van medische producten hechten we bij Klinimed veel waarde aan het verstrekken van een goede service. Wij streven er dan ook naar om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Mocht u desondanks ergens niet uitkomen, neemt u dan gerust even contact met ons op. De medewerkers van onze klantenservice zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar en staan u graag te woord.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief