• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Oogkompressen & Oogverbanden - Medische Artikelen kopen?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het bestellen van oogkompressen en oogverbanden? Bij Klinimed zit u goed! Als erkende medische groothandel kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment verbandmiddelen, welke u gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel direct of vraag een offerte aan.

Lees hier meer over Oogkompressen & Oogverbanden

Waar worden oogkompressen en oogverbanden voor gebruikt?

Oogkompressen en oogverbanden dienen ter bescherming en/of afdekking van het oog en worden gebruikt bij diverse oogheelkundige toepassingen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van (acuut) oogletsel of oogwonden en postoperatieve wonden na oogoperaties, bij beschadigingen van het hoornvlies (cornea erosie). Oogverbanden bieden tevens uitkomst bij tijdelijke overgevoeligheid voor licht of om het oog te beschermen tegen uitdroging in het geval van een aangezichtsverlamming (facialisparese). Ook na het aanbrengen van een oogzalf wordt vaak een oogverband aangelegd, zodat het oog dicht blijft zitten. Op die manier is het oog beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en kan de zalf goed zijn werk kan doen.

Ons assortiment oogkompressen en oogverbanden

Klinimed biedt diverse steriele en niet steriele oogkompressen en oogverbanden van gerenommeerde merken als Klinion en Hartmann. Al onze oogkompressen en oogverbanden zijn vervaardigd van zachte, non-woven materialen die niet aan het oog of de huid blijven kleven en een optimaal draagcomfort bieden.

Behalve voor oogkompressen en oogverbanden kunt u ook bij ons terecht voor onder andere steriele oogstaafjes, oogspoelflessen en hulpmiddelen voor het toedienen van oogdruppels.

Oogkompressen en oogverbanden online bestellen

Bij Klinimed vinden we het belangrijk dat onze klanten gemakkelijk en snel de verbandmiddelen kunnen bestellen die zij nodig hebben. Ook oogkompressen en oogverbanden zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Betalen doet u veilig via iDeal, PayPal of creditcard, maar bestellingen op factuur behoren ook tot de mogelijkheden. Zodra wij uw bestelling verzonden hebben, ontvangt u van ons een track & trace code zodat u uw pakket kunt volgen. Kunt u het gewenste product niet vinden of heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling? Neemt u dan even contact met ons op. De medewerkers van onze klantenservice helpen u graag verder.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief