• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Wattenbollen verbandwatten - Klinimed medische producten kijk snel

De verbandwatten op rol gebruik je onder een verband als bijvoorbeeld polstermateriaal of om vocht op te nemen of onder vochtvasthoudende wondverbanden. Witte watten worden voornamelijk gebruikt op wonden waarbij een snelverband niet past (bijvoorbeeld op vingers) en nemen vocht op. Een Ehbo tip leg de watten nooit direct op de wond. Deze kan dan namelijk gaan kleven.

Lees hier meer over Verbandwatten en wattenbollen

Verbandwatten worden onder andere gebruikt bij reiniging en desinfectie van de huid.

De synthetische watten zijn gemaakt van polyester en zitten op een rol. Verbandwatten op rol zijn ideaal voor het aanleggen van een wonddrukverband, een drukverband of een stompverband. De synthetische watten zorgen door hun elasticiteit voor een goede drukverdeling en zijn hydrofiel. Daarnaast pluizen deze minder dan witte watten.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief