• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

Wondpleister - Medische Artikelen kopen?

De huid vormt de eerste barrière tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wanneer de huid door een verwonding beschadigd raakt, kunnen vuil en bacteriën makkelijk naar binnen dringen en irritaties, ontstekingen en ziektes veroorzaken. Het is daarom belangrijk om wonden op hygiënische wijze af te dekken. Op die manier krijgen pathogenen geen kans en krijgt de huid de gelegenheid om zichzelf te herstellen. Klinimed biedt u een zeer uitgebreid assortiment wondpleisters, welke gemakkelijk en snel online te bestellen zijn.

Lees hier meer over Wondpleister

Waar worden wondpleisters voor gebruikt?

Wondpleisters zijn gemaakt om een optimale bescherming te bieden tegen vocht, vuil en bacteriën. Ze bestaan over het algemeen uit een stukje gaas en een hechtpleister of kleeflaagje en worden gebruikt voor het behandelen van zowel acute snij- en schaafwonden en blaren als voor kleine postoperatieve wonden. Afhankelijk van de verwonding, de plaats op het lichaam en de toepassing kan het nodig zijn om de wondpleister te fixeren met bijvoorbeeld fixatiewindsel, zodat de wondpleister goed blijft zitten. De meeste wondpleisters zijn tegenwoordig echter zo gemaakt dat extra fixatie niet nodig is.

Ons wondpleister assortiment

Het wondpleister assortiment van Klinimed bestaat uit diverse producten van merken zoals BSN, Klinion en Mölnlycke. Zo leveren wij wondpleisters in verschillende soorten en maten, met onder andere transparante pleisters en steriele wondverbanden. Daarnaast hebben we diverse eilandpleisters. Een eilandpleister is een combinatie van een niet-verklevend kompres en een fixatiepleister en wordt gekenmerkt door uitstekende waterbestendige en flexibele eigenschappen. Er zijn ook transparante varianten verkrijgbaar, ideaal voor situaties waarbij het genezingsproces goed in de gaten moet worden gehouden. Voor patiënten met een (zeer) gevoelige huid wordt het gebruik van hypoallergene pleisters geadviseerd.

Wondpleisters online bestellen

Als medische groothandel vinden we het bij Klinimed belangrijk om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden. We streven ernaar om onze producten direct uit voorraad te kunnen leveren en doen er alles aan om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht u desondanks ergens niet uitkomen of de benodigde wondpleisters niet kunnen vinden, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn zowel telefonisch als per email bereikbaar en beantwoorden graag uw vragen.

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief