• Productexperts uit de zorg
  • Persoonlijke klantenservice
  • Meer dan 5 jaar expertise in medisch materiaal
  • Compleet assortiment meer dan 2.000 producten

korte rek zwachtels, lange rek zwachtels, netverband en buisverband

drukverband aanleggen met korte rek zwachtels

Korte rek zwachtels voor ambulante compressie therapie (ook tijdens slaap)

Korte rek zwachtels worden in de ambulante compressietherapie gebruik voor bij het behandelen van bijvoorbeeld een overschot van oedeem. De compressie zwachtels zorgen voor een hoge werkdruk en een lage rustdruk op het onderbeen, zodat de zwachtel ook 's nachts kan blijven zitten.

Lees hier meer over Zwachtels en buisverband

Lange rek zwachtels 

Een lange-rekzwachtel geeft in rust een hoge druk. Je legt hem ’s ochtends aan verwijdert hem voor de nacht. Lange rek zwachtels worden gebruikt bij mensen die vaak niet meer zo mobiel zijn. 

Buisverband

De korte of lang rek zwachtel wordt vaak vastgezet met een rolletje tape op soms wel eens met een klemmetje, echter raden wij het gebruik van buisverband aan om alles goed op zijn plek te houden. En natuurlijk om afglijden te voorkomen. De Tubigrip en tubifast verbanden zijn hier uitstekende middelen voor.

 

Terug naar boven

review customer

Review

"Je zoekt een betrouwbare leverancier nou dan zit je hier goed. Je wordt gebeld als er dingen niet geleverd kunnen worden, er worden alternatieven aangeboden en zeker in deze tijd is dat heel fijn als een groothandel met je meedenkt. We zijn nu voor de kliniek bezig met een maatwerk assortiment en ze helpen me zelfs met inventarisatie van wat ik allemaal heb liggen. Helemaal top dit! Wat zoek je nog meer." - Iris

Nieuwsbrief